پیشاپیش سال ۱۳۹۱ مبارک - نسخهی قابل چاپ |
نوروز ۹۱ - robot2050 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ ب.ظ
سال ۹۰ چه طور گذشت؟؟؟؟ چه برنامه ای برای سال ۹۱ تان دارید؟؟؟ تا لحظه ی تحویل سال منتظر جواب هاتون هستیم. |
RE: نوروز ۹۱ - Potential - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ
در ۶ سال اخیر ... سال ۹۰ بهترین بود ... ولی زود گذشت برنامه :: کسب علم و دانش بیشتر |
نوروز ۹۱ - alidata - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
سال ۸۹ و ۹۰ به گندترین شکل ممکن برام گذشت انشالله سال ۹۱ خوب باشه |
RE: نوروز ۹۱ - diligent - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ
۹۰ برام خوب نبود. سال ۹۱ : درس و تحصیل و استفاده بهینه از وقتم |
RE: نوروز ۹۱ - Shiny - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ
وحشتناک بود ، بدترین سالی بود که تو کل زندگیم داشتم امیدوارم بره دیگه برنگرده |
نوروز ۹۱ - Maryam-X - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ
سال خوبی بود... در کل بدک نبود. هر چند عید و لحظه ی تحویل سال رو دوست دارم... ولی اصلا دوست ندارم فرابرسند!!! فکر اینکه یک سال به سن ات زیاد بشه و از عمرت کم شه فکر جالبی نیست!!! ما را با همین حال و هوای بهاری اسفند خوش است.... |
RE: نوروز ۹۱ - robot2050 - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: سال خوبی بود... تو امسال یه کسایی کنکور خوب دادن یه سریا بد دادن یه سریا مثه من تکمیل ظرفیت قبول شدن-یه سریا خاطره های خوش.....یه سریا خاطره های بد ....شما جز کدوم دسته بودید. |
نوروز ۹۱ - mosaferkuchulu - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ ب.ظ
اصلا نمی دونم خوب بود یا بد....برنامه ی خاصی ندارم...باید نتایج سال نود بیاد ببینم چه گلی کاشتم...اون وقت برنامه بریزم...اما تجربه ثابت کرده من هر برنامه ای ریختم نشده اجراش کنم پس سال ۹۱ و با بی برنامگش محض شروع می کنم... |
نوروز ۹۱ - sinohe - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ ب.ظ
خوب بود. خودم باورم نمیشه اینهمه تغییر تو زندگیم دادم. سال بعد هم که بعد نتایج معلوم میشه چیه برنامم |
RE: نوروز ۹۱ - zzsnowdrop - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
همه ی لحظه های عمرمون خوبه حالا یکی بیشتر یکی کم تر. امسالم داره تموم میشه مثل سال پیش مثل سال های قبل و قبل. هم سختی بوده هم خوشی هم اشک بوده هم لبخند هم شکست بوده هم موفقیت. نباید فراموش شه که همین مشکلات و گرفتاری ها اگه پیش نمیومد این چیزی که الان هست و در آینده میخواد بیاد پیش نمیومد. واسه منم سال سختی بود اما لذت همون لحظه های کوچیکی که خوشی اومد فراموشم نشده و نمیشه.که هر لحظش نعمته. خدا رو شکر. |
نوروز ۹۱ - parsaNA - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ
من که استادم گفته یه خط قرمز دور خودت بکش نه مسافرت نه تفریح .... کلا مجاز به انجام هیچ کاری بجز نوشتن دقیق پروپزال و تحقیق و مطالعه و کلی کار سخت دیگه نیستم !! اما خوبیش اینه که چون علاقه دارم به کاری که انجام میدم سختیش کم میشه . این هم عید من |
RE: نوروز ۹۱ - zzsnowdrop - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: من که استادم گفته یه خط قرمز دور خودت بکش نه مسافرت نه تفریح .... ای بابا خوبه که.یه دلیل قانع کننده برای فرار از هر کاری و هر چیزی داری تازه توی خط قرمزم میشه خوش بود. |
RE: نوروز ۹۱ - white bird - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: من که استادم گفته یه خط قرمز دور خودت بکش نه مسافرت نه تفریح .... خوش به حالتون به بهترین نحو می تونید از وقت استفاده کنید |
نوروز ۹۱ - mohammad_13690 - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
سال ۹۰ که خیلی سال خوبی بود حدس می زنم سال ۹۱ بهترین سال زندگیم باشه چقدر قشنگه این روزا و چقدر قشنگه که این روزا میگذره |
RE: نوروز ۹۱ - Joonz - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ
مثه سال های قبل بود ولی همین قدر سالم هستیم می گم خدا یا شکر سال خوبی بود. |