(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: به نظر من معماری به صد رسیدنش ارزش وقت گذاشتن نداره. (مخصوصا اگر رشته غیر سخت افزار/معماری هم باشید) چون با خوندن یکی دو کتاب شما نمی تونید ادعا کنین که همه تست های این درس رو میزنید. کتاب پوران و جزوه اجلالی به نظرم تا حدود زیادی کافیه. (البته اگر پایتون دیگه خیلی تعطیل نباشه)(کلاس اجلالی به تنهایی کافی نیست، مخصوصا اگر پایه ضعیفی داشته باشید. اجلالی اصلا دیدی نسبت به سطح افرادی که خیلی پایه ضعیفی دارن نداره.)
اینکه با خوندن کتاب های مرجع شاید شاید شاید بتونید ۱ یا ۲ تست دیگه هم بزنین ارزشش رو نداره، مگر اینکه تنها درسی باشه که توش مشکل دارین و دنبال رتبه یک رقمی هستین.
بیشتر مشکل کتاب های مرجع اینه که بیشتر مطالبی که می خونین ارزشی در کنکور نداره و آخرش میبینین حجم زیادی کتاب خوندین اما با تست ها مشکل دارین.
با نظر شما کاملا مخالفم من ویس و جزوه اجلالی رو مطالعه میکنم و دقیقا برای کسانی هست که از پایه مشکل دارن( مانند من) در موقعیتی نیستم بدونم کامل هس یا نه اما هر مبحثی رو که میگه میشه راحت متوجه شد و تست های اون مبحث رو زد و البته خوبی درس ایشون اینه که انسان رو نکته بارون نمیکنه و واقعا مفهوم رو توضیح میده.
(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ)kashir نوشته شده توسط: مانو بدرد معماری سالهای اخیر نمیخوره، این جمله من نیست، جمله دکتر اجلالیه، به قول ایشون اگه مانو رو کامل فهمیده بودی حتی خط به خط صفحاتشو حفظ بودی نمیتونستی حتی یکی از سوالات کنکور ۹۰ رو بزنی. منطقی مانو خوبه اما معماریه مانو بدرد سطل آشغال میخوره، لطفا به کسی برنخوره، عین جملات دکتر اجلالی رو گفتم. دوست دارین اون قسمت از حرفهاشو کات میکنم میزارم اینجا بشه سند!! اگه میخوای مرجع بخونی معماری پترسن. دور مانو خط بکش. اگه وقت واسه مرجع نداری جزوه دکتر اجلالی و واسه تکمیل یه کتاب تست که پوران بد نیست
: )) درسته من هم به کرات از ایشون شنیدم. که البته پر بیراه هم نمیگه ها!
( حقیقتش من سطل آشغالش رو نشنیدم!)
(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ)samane43 نوشته شده توسط: من هم کلاس استاد یوسفی رفتم که بی نظیره و هم کتاب های ایشون رو خوندم و همیشه هم دعاش می کنم . ای کاش بقیه اساتید مثل ایشون بودن. من به هر جا برسم مدیون ایشون هستم . در مورد معماری کتاب پوران بسیار عالی است ولی واضح است که کتاب کنکوری است و باید زمینه ای داشته باشی مثلا باید منطقی رو بلد باشی. من کتاب های دیگر مثل مقسمی رو هم خوندم که توصیه می کنم اصلا وقتتون رو برای خوندن این کتاب تلف نکنید.
میتونم بپرسم توی کنکور چند درصد زدین؟
(۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: (19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ)mohammadneman نوشته شده توسط: یعنی حتما ابتدا منبع بعد کنکوری یا ابتدا کنکوری و در زمان نیاز به فهم بیشتر مرجع ؟
یعنی اول کلا مانو یا ان را باید خواند ؟
به نظر من اول منبع رو دقیق بخون تا مفاهیم رو یادبگیری بعد برو سراغ کتب کنکوری تا بتونی نکات مهم درس رو مرور کنی. هر جا هم تویه درک مفهمومی گیر کردی برو سراغ منبع .
آره، اول کامل مانو یا پترسون (هر دو رو بخونی عالی میشه،مانو که خیلی کمه و راحت و سریع می تونی تمومش کنی بعد پترسون یا می تونی فصل های خوب هر کتاب رو پبدا کنی و از اون منبع بخونی، مثلا کامپیوتر پایه رو مانو انصافا خوب گفته اما کشش داغونه و بهتره مباحث کش و دسترسی به حافظه رو از پترسون بخونی) بخون بعد برو سراغ پوران یا راهیان ارشد یا هر کتاب تست مد نظر.
با شما موافقم مانو توی کش و حافظه فاجعه ست!
ولی خب این دو تا رو نمیشه تو دو ماه خوند!
ایشون دو ماه وقت دارن