زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۵:۰۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟

ارسال:
۱۸ شهریور ۱۳۹۱, ۱۰:۲۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ، توسط soniasa.)
سلام

از دوستانی که اطلاع دارند میشه لطفا راهنمایی کنند که برای کسانی که حالا یه جوری مشکل لغت رو حل می کنند ولی با درک مطلب و زدن تست های اون مشکل دارند چه راه حلی و چه منبعی از چه استادی رو پیشنهاد می کنند؟

قبلا از توجهتون تشکر می کنم
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۱۸ شهریور ۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ ب.ظ
خوندن متن یه سری تکنیک داره ولی شاید صرف نکنه واسه کنکور ارشد مهتدسی کامپیوتر انقدر حرفه ای زبان بخونید.(به دلیل ضریبش)
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , soniasa , equilibrium
ارسال:
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۱۲:۵۳ ق.ظ
RE: چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟
یکی از بهترین راهها برای اینکه درک مطلبت بالا بره اینه که Stage بخونی. فقط سعی کن از سطح چهار یا حداقل سطح ۳ شروع کنی. درسته مباحثش همه عمومی میزنه، اما درکت از جملات انگلیسی بالا میره
۱
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: soniasa
ارسال:
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۲:۴۳ ق.ظ
Re: RE: چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟
(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  یکی از بهترین راهها برای اینکه درک مطلبت بالا بره اینه که Stage بخونی. فقط سعی کن از سطح چهار یا حداقل سطح ۳ شروع کنی. درسته مباحثش همه عمومی میزنه، اما درکت از جملات انگلیسی بالا میره

منظورت از stage چیه؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

There is no there there.
۰
۰
ارسال:
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۷:۰۴ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  یکی از بهترین راهها برای اینکه درک مطلبت بالا بره اینه که Stage بخونی. فقط سعی کن از سطح چهار یا حداقل سطح ۳ شروع کنی. درسته مباحثش همه عمومی میزنه، اما درکت از جملات انگلیسی بالا میره

میشه راجع به این Stage یه کم بیشتر توضیح بدین؟
۰
۰
ارسال:
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۱:۴۰ ب.ظ
stage کتابهای کوچک انگلیسی بین ۳۰ تا ۱۰۰ صفحه هستش که معمولا داستان یا موضوعات علمی و از این چیزاست. حتما دیدید اما شاید به این اسم نشناسید. ۵ تا درجه داره که خوندن درجه ۳ به پایینش بیخوده. شما از ۴ یا حداقل ۳ شروع کن.
۲
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: soniasa , zeinab
ارسال:
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۱:۵۹ ب.ظ
منظورتون دقیقا Key Stage ها هستش؟ آخه من برای پیدا کردن این کتابا یه سرچ کردم توی گوگل نمونه های Key Stage ها رو دیدم درسته؟ عنوان دقیق یکی از این کتاب ها رو توی ذهنتون دارید که من بر اساس اون سرچ کنم و بقیه رو هم ببینم؟

ممنونم
۱
۰
ارسال:
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۲:۲۲ ب.ظ
به قول آقای Blackhalo اگه میخاید با سوالات درک مطلب راحت باشید ابتدا باید با تکنیکهای زدن سوالات این بخش آشنا بشید؛
برای اینکار هم کتاب زیاده؛ مثلا لانگمن برای این بخش ۷ یا ۸ تا اسکیل داره که حجمش خیلی هم زیاد نیست؛

گر وا نمی کنی گره ای، خود گـــره مباش،
ابروگشاده باش چو دستت گشاده نیست
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , soniasa
ارسال:
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۵:۳۱ ب.ظ
این سایت یکی از stage هاییه که من دارم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

شما توی کتابفروشی ها بری و بگی استیج میخوام کوهی از کتابهای استیج رو نشونتون میده. مخصوصا فروشگاههایی کا کتاب انگلیسی دارن.

موفق باشید
۱
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: soniasa , zeinab

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رفع اشکال نصب جاوا، مشکل ساخته نشدن virtual machine shiivaa ۱۲ ۲۰,۶۶۹ ۱۹ آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: wanted471
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۶۴۹ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۳۴۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
Sad مشکل در برنامه نویسی شیء گرا Xialu ۰ ۲,۲۷۸ ۰۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Xialu
  برای آموزش مبانی برنامه نویسی چکار کنیم؟ elecomco ۰ ۲,۵۲۳ ۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: elecomco
  چگونه گوشی داغ شده را خنک کنیم؟ niloofarmajdi ۰ ۲,۶۸۲ ۰۱ تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: niloofarmajdi
  مشکل در حل تست ۲۲ فصل اول کتاب گسسته یوسفی pure.yaser ۷ ۹,۲۹۲ ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mohsentafresh
  مشکل عدم ایجاد پروژه/فایل جدید در نت بینز αɾια ۳ ۱۱,۳۱۷ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۳:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Silver1992
Question مشکل با درک توابع دنباله دار و مولد ؟؟؟؟ radar ۰ ۲,۶۹۸ ۱۶ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: radar
  مشکل لایسنس متلب αɾια ۱۳ ۱۶,۱۶۳ ۲۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: αɾια

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close