تالار گفتمان مانشت
چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - soniasa - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ق.ظ

سلام

از دوستانی که اطلاع دارند میشه لطفا راهنمایی کنند که برای کسانی که حالا یه جوری مشکل لغت رو حل می کنند ولی با درک مطلب و زدن تست های اون مشکل دارند چه راه حلی و چه منبعی از چه استادی رو پیشنهاد می کنند؟

قبلا از توجهتون تشکر می کنم

چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - blackhalo1989 - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ

خوندن متن یه سری تکنیک داره ولی شاید صرف نکنه واسه کنکور ارشد مهتدسی کامپیوتر انقدر حرفه ای زبان بخونید.(به دلیل ضریبش)

RE: چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - asusx59sr - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ

یکی از بهترین راهها برای اینکه درک مطلبت بالا بره اینه که Stage بخونی. فقط سعی کن از سطح چهار یا حداقل سطح ۳ شروع کنی. درسته مباحثش همه عمومی میزنه، اما درکت از جملات انگلیسی بالا میره

Re: RE: چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - Amir V - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  یکی از بهترین راهها برای اینکه درک مطلبت بالا بره اینه که Stage بخونی. فقط سعی کن از سطح چهار یا حداقل سطح ۳ شروع کنی. درسته مباحثش همه عمومی میزنه، اما درکت از جملات انگلیسی بالا میره

منظورت از stage چیه؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - soniasa - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ق.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  یکی از بهترین راهها برای اینکه درک مطلبت بالا بره اینه که Stage بخونی. فقط سعی کن از سطح چهار یا حداقل سطح ۳ شروع کنی. درسته مباحثش همه عمومی میزنه، اما درکت از جملات انگلیسی بالا میره

میشه راجع به این Stage یه کم بیشتر توضیح بدین؟

چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - asusx59sr - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ

stage کتابهای کوچک انگلیسی بین ۳۰ تا ۱۰۰ صفحه هستش که معمولا داستان یا موضوعات علمی و از این چیزاست. حتما دیدید اما شاید به این اسم نشناسید. ۵ تا درجه داره که خوندن درجه ۳ به پایینش بیخوده. شما از ۴ یا حداقل ۳ شروع کن.

چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - soniasa - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ

منظورتون دقیقا Key Stage ها هستش؟ آخه من برای پیدا کردن این کتابا یه سرچ کردم توی گوگل نمونه های Key Stage ها رو دیدم درسته؟ عنوان دقیق یکی از این کتاب ها رو توی ذهنتون دارید که من بر اساس اون سرچ کنم و بقیه رو هم ببینم؟

ممنونم

چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - equilibrium - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ

به قول آقای Blackhalo اگه میخاید با سوالات درک مطلب راحت باشید ابتدا باید با تکنیکهای زدن سوالات این بخش آشنا بشید؛
برای اینکار هم کتاب زیاده؛ مثلا لانگمن برای این بخش ۷ یا ۸ تا اسکیل داره که حجمش خیلی هم زیاد نیست؛

چه کنیم تا مشکل درک مطلب در تست زدن برطرف شود؟ - asusx59sr - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ

این سایت یکی از stage هاییه که من دارم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

شما توی کتابفروشی ها بری و بگی استیج میخوام کوهی از کتابهای استیج رو نشونتون میده. مخصوصا فروشگاههایی کا کتاب انگلیسی دارن.

موفق باشید