(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ب.ظ)qwerty11 نوشته شده توسط: تستهای ریاضی خیلی خیلی سخت بود! اصلاً شوکه شدم این تستها رو دیدم!
تو آنالیز عددی ۳-۴ تا تست رو علناً مشابه سالهای قبل داده بودن که من چون حل اونها رو بلد نبودم نتونستم جواب بدم! خوب نزدم!
گسسته ساده بود ولی چند تا تست پیچیده هم داشت. آمار هم سادهتر شده بود ولی من فقط ۴ تا رو جواب دادم و به نظرم راحت میشد ۷-۸ تا درست جواب داد!
زبان C هم بد نبود ولی من حس میکنم ۲ تا سوال غلط بود! خصوصاً اون سوالی که گفته بود تابع TEST(N) چه مقداری حساب میکنه!! احتمالاً طراح سوال ۰ رو جز اعداد طبیعی حساب کرده بود! نزدیکترین گزینه که همون N امین عدد طبیعی زوج بود و من اون گزینه رو انتخاب کردم ولی چون ۰ طبیعی نیست قطعاً اون سوال غلطه! حالا باید دید سوال رو حذف میکنن یا نه!
سوال اول رو هم حس میکنم غلط بود! چون هیچ گزینه ای نبود که هر ۶ متغیر توش وجود داشته باشه! البته مطمئن نیستم.
الگوریتم هم طبق معمول همه چیز رو میپیچونن و سوال طرح میکنن! ساختمان داده DEAP اصلاً نمیدونستم چی هست! روابط بازگشتی رو هم فکر نمیکردم ۲ تا سوال بدن که دادن منم نتونستم جواب بدم! تقریباً ۵ تا نزدم بعد امتحان هم فهمیدم حداقل ۳ تا غلط دارم که ممکنه بیشتر و بیشتر هم بشه!
نظریه زبان هم بدک نبود میزدیم و میرفتیم دیگه!!! اصلاً تسلط صددرصدی روی سوالات و جوابهایی که دادم نداشتم!
زبان که سفید بود معماری هم ۲-۳ تا تست بیشتر نزدم!
در کل من خیلی خیلی خراب کردم خستگی درس خوندن به تنم موند!
کاش بهتر داده بودم!
نمیشه نتایج امتحان رو همین فردا اعلام بکنن؟! اصلاً نمیتونم تا اون موقع ناراحت باشم!
من خودم پارسال شرکت کردم و تقریباً هیچی نخونده بودم و با معلومات قبلی شرکت کردم و رتبه من حدوداً ۲۰۰ شد!
امسال گفتم شرکت میکنم رتبم خیلی بهتر میشه ولی الآن حس گند زدن دارم و نا امیدی!
به هر حال برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم.
سلام. به طور قرارداد اعداد طبیعی از صفر شروع می شوند.
There is no universal agreement about whether to include zero in the set of natural numbers :some define the natural numbers to be the positive integers {1, 2, 3, ...}, while for others the term designates the non-negative integers {0, 1, 2, 3, ...}. The former definition is the traditional one, with the latter definition first appearing in the 19th century. Some authors use the term "natural number" to exclude zero and "whole number" to include it; others use "whole number" in a way that excludes zero, or in a way that includes both zero and the negative integers.
منبع:ویکیپدیا
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ب.ظ)f.b نوشته شده توسط: سلام همگی خسته نباشید
باید اسم خودم رو بذارم لوک خوش شانس
برنامه سازی رو حذف کردم بجاش کامپایلر خوندم از اقبال خوب من برای اولین سال فقط ۲ سوال کامپایلر دادن و بقیه رو برنامه سازی
فقط یه سوال الگوریتم با دو سوال پایگاه جواب دادم که امید وارم غلط نباشه
ریاضی بد نبود
معماری و سیستم خیلی سخت بود
شما چیکار کردید؟؟؟
منم لوک بدشانس!!!! جوونیمو به پای سیستم عامل ریختم که ۴ تا سوال اومد و اصلا دیگه حوصلشو نداشتم سوالاشو بخونم!!! هیچی نزدم کلا تو شوک هستم الآن
یه سوال سیستم عامل نرم افزار تکراری بود مال پارسال بود.پارسال شکلشو نکشیده بودن ولی امسال درستش کرده بودن