۰
subtitle
ارسال: #۱

بررسی سوالات شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات
جواب سوال آخرslotted alohaچی میشد؟گزینه۴؟
۰
ارسال: #۳

RE: شبکه
۰
۰
ارسال: #۵

شبکه
روش slotted aloha میشد گزینه ۴
مسیریابی هم اصلا default نمیشد(انقدر که گلابی نیست)
من میخواستم بزنم گزینه ۲ ولی ریسک نکردم و نزدم
مسیریابی هم اصلا default نمیشد(انقدر که گلابی نیست)
من میخواستم بزنم گزینه ۲ ولی ریسک نکردم و نزدم
۰
۰
ارسال: #۷

شبکه
default میشد یعنی router 2.
۱۹۲/۱۵۳/۴۶/۲ در روش تستی به این صورت حل میکنیم که کلاسها رو یکی با جدول مقایسه میکنیم . هرکلاسی که تفاوت داشت اونی که مقدارش کمتر هست جواب ما میشه. دو کلاس A,B یکسان بودند با گزینه های جدول اما کلاس C از همه گزینه های جدول بزرگتر بود پس هیچکدام جز default جواب نمیشد.
۱۹۲/۱۵۳/۴۶/۲ در روش تستی به این صورت حل میکنیم که کلاسها رو یکی با جدول مقایسه میکنیم . هرکلاسی که تفاوت داشت اونی که مقدارش کمتر هست جواب ما میشه. دو کلاس A,B یکسان بودند با گزینه های جدول اما کلاس C از همه گزینه های جدول بزرگتر بود پس هیچکدام جز default جواب نمیشد.
ارسال: #۸

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: default میشد یعنی router 2.
اره میشه default
ارسال: #۹

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: default میشد یعنی router 2.
subnetmask هیچ کدوم ۲۴ نبود که بشه کلاس c(یا هر کلاس استاندارد دیگه). دوتاش ۲۲ بود یکیش ۲۳ که در واقع چند تا شبکه با هم سوپرنتینگ میشن، ولی جواب دقیقو با اطمینان نمی تونم بگم
۰
۰
ارسال: #۱۱

شبکه
هاها من همون اول روی اون دیفالت و اینا خط زدم که ینی اشتباهه بعد حیرون مونده بودم چرا جواب تو اون دو تا سطر بالا نیست و اخرم سطر ۱ رو انتخاب کردم...
اون سوالی که یک بسته رو میخواست از A به B بفرسته و از مسیریاب R رد میشد....میشد اون گزینه که آفستش ۷۰ داشت نه!؟
ولی من زدم اون گزینه که آفستش یه چیز دیگه بود...تو دفترچه A گزینه ۴ اینم دو تا غلط و رسماً شبکه منفی شدم...هاها ها
سوال slotted aloha هم اون گزینه که [tex]1-\frac{1}{e^{G}}[/tex] بود رو زدم...بگین اینم غلطه دیگه خیالمو راحت کنید که بیخیاله رتبم شم ......
در ضمن اینجوری نگید ۴ چون دفترچهها فرق دارن
اون سوالی که یک بسته رو میخواست از A به B بفرسته و از مسیریاب R رد میشد....میشد اون گزینه که آفستش ۷۰ داشت نه!؟
ولی من زدم اون گزینه که آفستش یه چیز دیگه بود...تو دفترچه A گزینه ۴ اینم دو تا غلط و رسماً شبکه منفی شدم...هاها ها
سوال slotted aloha هم اون گزینه که [tex]1-\frac{1}{e^{G}}[/tex] بود رو زدم...بگین اینم غلطه دیگه خیالمو راحت کنید که بیخیاله رتبم شم ......
ارسال: #۱۲

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: هاها من همون اول روی اون دیفالت و اینا خط زدم که ینی اشتباهه بعد حیرون مونده بودم چرا جواب تو اون دو تا سطر بالا نیست و اخرم سطر ۱ رو انتخاب کردم...
جواب شما درست است مشکلی نیست مطمئن باشید
۰
ارسال: #۱۳

شبکه
مطمئنم defult میشد. در موردسوال slotted aloha هم اون گزینه که گفتید رو زدم مطمئن نیستم درسته یا نه اون سوال clint که شکل داده بود چی؟ در مورد بستهها هم جواب درست اولی با افست ۷۰ میره دومی هم کامل میره افست نداره
ارسال: #۱۴

در مورد بستهها هم جواب درست اولی و دومی با افست ۷۰ میره
چون مسیریاب که بستهها رو جمع نمی کنه
ارسال: #۱۵

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ)n_h نوشته شده توسط: مطمئنم defult میشد. در موردسوال slotted aloha هم اون گزینه که گفتید رو زدم مطمئن نیستم درسته یا نه اون سوال clint که شکل داده بود چی؟ در مورد بستهها هم جواب درست اولی با افست ۷۰ میره دومی هم کامل میره افست نداره
آره من هم همینها رو زدم
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ)saman_t2004 نوشته شده توسط: در مورد بستهها هم جواب درست اولی و دومی با افست ۷۰ میره
آخه df رو صفر گذاشته بودا ؟؟؟!!!!
۰
ارسال: #۱۶

شبکه
اون شکل تی سی پی رو اشتباه زدم
گریهههههههههههههههه
هیچوقت فکر نمیکردم از اسلایدای راس و کراس هم توی کنکور بیاد
شکل رو ببینید
سوال تی سی پی
اونی میشد که هردوتا نود اضافه رو داشت
اشتباه زدم
گریهههههههههههههههه
هیچوقت فکر نمیکردم از اسلایدای راس و کراس هم توی کنکور بیاد
شکل رو ببینید
سوال تی سی پی
اونی میشد که هردوتا نود اضافه رو داشت
اشتباه زدم
ارسال: #۱۷

۰
ارسال: #۱۸

سوال ۵۹ شبکه
که مربوط بود به MTU
نکته ۱ - fragment Offset * 8
نکته ۲-باز سازی در ماشین مقصد صورت میگیرد.
پس میشه گزینه ۲
Total Length 580-240
Fragment Offset 70
صفحه ۳۱۳ کتاب جناب دکتر حقیقت
امیدوارم اشتباه نکرده باشم
که مربوط بود به MTU
نکته ۱ - fragment Offset * 8
نکته ۲-باز سازی در ماشین مقصد صورت میگیرد.
پس میشه گزینه ۲
Total Length 580-240
Fragment Offset 70
صفحه ۳۱۳ کتاب جناب دکتر حقیقت
امیدوارم اشتباه نکرده باشم
۰
ارسال: #۲۰

۰
۰
۰
ارسال: #۲۳

شبکه
۰
ارسال: #۲۴

شبکه
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۸ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: سوال ۵۹ طبق عکسهای اتچ شده کدوم گزینه؟؟؟من خودم اشتباه زدم اما ۱ میشه..اونی که فقط اولیش ۷۰ داره
یک جمله از کتاب دکتر حقیقت:
"عمل شکستن یک دیتا گرام در هر جای زیرشبکه ممکن است اتفاق افتد اما عمل بازسازی فقط در ماشین مقصد صورت میگیرد"
بنابراین گزینه ۲ صحیح است.
۰
۰
ارسال: #۲۶

شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ)n_h نوشته شده توسط: مطمئنم defult میشد. در موردسوال slotted aloha هم اون گزینه که گفتید رو زدم مطمئن نیستم درسته یا نه اون سوال clint که شکل داده بود چی؟ در مورد بستهها هم جواب درست اولی با افست ۷۰ میره دومی هم کامل میره افست نداره
در مورد بسته اونی می شد که آفست ۷۰ بود و هر دو تکه در هر قسمت ارسال می شد چون بسته ها تو روتر به شکل اولیه بر نمی گردن تو قسمت دوم اگرچه ۱۰۰۰ بود ولی باز هم فریم مورد نظر تو دو تکه ارسال می شد . برای همین گزینه ۲ درست بود .
۰
ارسال: #۲۷

شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات
سلام، من اینا رو زدم ۴ تاشو مطمئن هستم درسته
۱/ ۹/۷۱ (اون سوالی که دو تا روتر داشت)
۲/ ۳۰/۱ و ۶ (اونی که نمودار پله ای CIDR داشت)
۳/ گزینه ای که قطر نداشت (نمودار TCP)
۴/ router2-defult
۵/ روتر نمیتونه بسته رو جمع کنه پس fragment در ابتدا اجام میشه (تو کد دفترچه c گزینه ۲)
۶/ r........1-1/e^g
۱/ ۹/۷۱ (اون سوالی که دو تا روتر داشت)
۲/ ۳۰/۱ و ۶ (اونی که نمودار پله ای CIDR داشت)
۳/ گزینه ای که قطر نداشت (نمودار TCP)
۴/ router2-defult
۵/ روتر نمیتونه بسته رو جمع کنه پس fragment در ابتدا اجام میشه (تو کد دفترچه c گزینه ۲)
۶/ r........1-1/e^g
ارسال: #۲۸

RE: شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات
۰
ارسال: #۲۹

RE: شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات
سلام دوستان
فکر کنم فقط من سوال ۵۶ در مورد متوسط نرخ گذر دهی TCP رو زدم خیلی هم راحت بود
چون از ۳۰ تا مربع ۱ خطا داشت
و اگه مربع هارو جمع کنیم میشه ۶۹ و تقسیم بر ۱۲ بشه میشه ۵/۷ که تقریبا میشه ۶ بسته
۶و۱/۳۰
فکر کنم فقط من سوال ۵۶ در مورد متوسط نرخ گذر دهی TCP رو زدم خیلی هم راحت بود
چون از ۳۰ تا مربع ۱ خطا داشت
و اگه مربع هارو جمع کنیم میشه ۶۹ و تقسیم بر ۱۲ بشه میشه ۵/۷ که تقریبا میشه ۶ بسته
۶و۱/۳۰
۰
ارسال: #۳۰

شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات
آره،همون روتر ۲ میشد. اون سوال مربوط به الگوی DIDR.
اینکه مسلمه که!
اینکه مسلمه که!
۰
ارسال: #۳۱

شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات
برای حل این سوال می بایست ای پی داده شده را با زیر شبکه های داده شده یکی یکی جمع باینری میکردی اونیکه تغییر نمیکرد هاب بعدی میشد. بنابراین گزینه یک درست بود
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close