(۰۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: من حساسیت بچه های دانشگاه آزاد رو روی این موضوع درک می کنم! ولی با دفاع احساسی از این موضوع اصلا موافق نیستم! ما بحثمون در مورد بچه هایی که این دانشگان و اینکه اونا چقدر تلاش کردن یا نکردن نیست! بحث اینه که آدم وقتی میره دانشگاه از دانشگاه یه سری انتظاراتی داره! متاسفانه حداقل من خودم در دانشگاه آزاد دیدم که دانشجوها و اینکه اونا چیزی یاد بگیرن تنها مساله ای بود که در این دانشگاه اصلا اهمیتی نداشت! من می دیدم که استادای خوبی که بعضا در دانشگاه ما بودم به خاطر دعواهای گروهی که تو دانشگاه بود همشون رفتم! می دیدم که اصلا به نظر دانشجو اهمیتی نمی دادن. اصلا اینکه استادی در یک درسی تخصص داشته باشه اهمیت نداشت! من در کل دوران دانشگام فقط یادمه که استادای درسای عمومی بودن که گیر می دادن و هی درس می پرسیدن و کل کتاب و درس می دادن! مگرنه استادای اختصاصی هیچی! اصلا ساعت کلاسا طوری بود که استاد اگه می خواستم نمی رسید درس بده! وقتی کلاس حل تمرینی نبود! وقتی کمک استادی وجود نداشت! اینا کارای سختی نیست ولی کلا انگار لزومی برای انجام اونا نمی بینن! خودشون از نصف ترم می زدن! استادایی درسایی رو انحصاری درس می دادن که هیچ سوادی نداشتن و متاسفانه مشکلات دیگه! و جالب اینجاست که این موارد انگار اصلا موارد مهمی نیست! این چیزارو آدم می بینه ناراحت میشه و این چیزا نتیجه نهاییشو روی همون دانشجوهایی می ذاره که به خاطر درس خوندن و آینده بهتر میان به اون دانشگاه!
متاسفانه دانشگاه آزاد به هیچ وجه برای دانشجویی که بخواد درس بخونه تو اون دانشگاه ارزش قایل نیست!
من فکر نمی کنم که بچه های دانشگاه ازاد از جمله خودم بخوایم حساسیتی نشون بدیم.همون طور که گفتم خودم لیسانس سراسری بودم و تنها تفاوتی که بین این دو دانشگاه دیدم از نظر امکانات هست.بالاطبع امکانات دانشگاه ازاد خیلی کمتر از سراسری هست.
مدتی هم هست که دانشجوها خارج از ایران درس می خونن خب اگر اینها بعد از تمام شدن درسشون برگردن به همه که نمی شه تو دانشگاه سراسری درس داد پس این افراد برای درس دادن به دانشگاههای ازاد و غیر انتفاعی و ... می رن و اینجوری سطح اون دانشگاهها بالاتر و همین طور درسهایی که داده می شه جدیدتر و از اعتبار بیشتری برخوردار هستن.
برای بعضی از رشتهها هم به دلیل کم بودن تعداد دانشگاهها و تعداد بیشتر اساتید درس خونده در خارج از کشور این اساتید بین همهی دانشگاهها از سراسری و آزاد پخش شدند.
بعضی از اساتید هم به دلیل فعالیت های سیاسی از دانشگاههای دولتی اخراج شدند که همهی اونها الان تو دانشگاه ازاد و ... درس می دهند.
پس نمی شه به طور قطع گفت کدوم دانشگاه بهتر و بدتره.
البته بعضی از واحدهای دانشگاه آزاد واقعا سطح علمی پایینی دارند که باید بگم دانشگاه سراسری هم در بعضی شهرها سطح امکانات و علمی پایینی داره می شه به ایلام(همون طور که دکتر تنهایی گفتن) و دانشگاه زابل اشاره کرد.
و در کنارش بعضی از دانشگاهها مثل علوم و تحقیقات و اراک و قزوین.