(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من میخوام واس نرم افزار بخونم. چه کتاب اضافه ای اگه خونده شه،تو it هم میتونم شانس داشته باشم؟نهایتا ۱ کتاب!
یا اینکه ی کتاب هوشم بخونم که هوشم تو زاپاس داشته باشم؟
بچه ها این روش خوبی هست؟ یا بیخیال شم . همون بچسبم به کتابای نرم؟
به نظرم اگه هوش بخونی خیلی بهتره چون تو هوش جات بهتر میشه.
اگه بخوای مشترک آی تی بخونی که اصلا توصیه نمیکنم شبکه یا نرم رو باید بخونی که دو درس بد آی تی هستند و هر کدوم بدتر از دیگری هستند .
(۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (23 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط: (23 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: (23 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: فعلا که همه کتابا نیومده
من پرسیدم گفت شبکه چون عوض شده هنوز نیومده و سیستم هم همون چاپ پارساله قیمت هم ۱۲۵ هست
پس من کی برم کتاباشو بخرم . یعنی چاپ جدید کی می یاد؟جالبه خود نمایندگی به من نگفت که کتاباش مال سال پیشهالبته من باید می پرسیدم!فکر می کنید اول مهر برای خرید برم چاپ جدیدو بهم می دم یا مجبورم می کنن تا تو ازمونا هم ثبت نام کنم؟
سلام دوست عزیز
من امروز ۹۱/۵/۲۳ با پارسه تماس گرفتم، گفتن چاپ جدید شبکه اومدوه!!ولی قیمتشو نمی دونم.
شبکه چاپ جدید ۱۶ تومنه.
سیستم عامل چاپ جدید ۲۱ تومن که نسبت به نسخه قبلی هیچ تغییری نداشته حتی تست ها!! نمیدونم چرا گرون کردن!
شبکه ۱۶ و سیستم ۱۴ تومن سیستم مال سال ۹۰ و شبکه مال ۹۱ هست چند روز پیش یکی از دوستان از تهران برام خرید.