سلام.میخواستم مثل پارسال وبلاگ نویسیم ،و ادامه بدم اما بهتر دیدم در همین جوو مانشت باشم تا روح مانشت بر من بدمه..
این تایپیک با اجازه، مستر تنهایی کاملا شخصیه و برنامه های روزانه و هفتگیم و ماهانه برای استفاده خودم مینویسم...شاید
۲ نقر در آینده بخونند و بدردشون بخوره و شاید هم جایی رو اشتباه کردم دوستان کمک کند اصلاحش کنم..مهم ترین هدفهم انسجام به خوندن و تلاشهامه...در ضمن هر کی دیگه پایه بود بیاد اونم برنامه هاشو بنویسه...
راستی تمرکز بیشترم روی آی تیه و بعدشم هوش...
-------------
به امید قرار گرفتنمون در اوج
خوب باید خدمت خودم عرض کنم که
در طول تحصیل تقریبا رفرنسها رو خوندم و باهاشون کشتی گرفتم و با چند و چون کار اشنا هستم برای دانشگاه
آزاد هم که ترم قبل از کتابهای کنکوری خوندم ...
از اوایل شهریور هم به صورت پراکنده شروع به خوندم مجدد کردم و اما قصد دارم در این ۴ ماهه به برنامه ریزی منسجم برای رسیدم به هدفم تلاش کنم...امروز یه دوستی گفت بجای کتابهای کنکوری و رفرنس بهت کتاب روانشناسی پیشنهاد میکنم که خود باوریت زیاد بشه...راستشم میگفت کتابی جزوه ای آزمونی نمونده که نداشته باشم.... در و دیوار اتاقم پر از تبلیغات منحرف کنند برای ارشد ۱ ساله که will is power با فونت قرمز تند داره خود نمایی میکنه...
ریز برنامه های و تعداد بخش بندی هایی که برای درسها در نظر گرفتم همروی دیوار خود نمایی میکنه....امشب شبکه حقیقت رو تموم میکنم...
یه برنامه توپ برای هفته آیندمو خواهم نوشت...راستی من ترم آخرم با ۱۵ واحد شامل کاراموزی و پروژه دروس اختیاری و آزمایشگاهی که اینها رو پیچوندم...برای رسیدن به هدفم.یعنی رتبم زیر ۱۰۰ میشه ؟؟؟؟
محتاج دلی آرام، اراده مستحکم و جسمی پر تلاشم...
خدا خودش کمک کنه
فعلا شب خوش