(۰۱ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: من به عنوان کسی که خودم شریف دارم درس می خونم بهتون میگم که شریف اونقدرام که فکر می کنید دانشگاه خاصی نیست و شاید با تهران و امیرکبیر خیلی فرقی نداشته باشه. (البته اسما خیلی فرق داره!) ولی اگه من احساس شما رو درست فهمیده باشم در شما یه حس درونی هست که فکر می کنید با شریف رفتن می تونید اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنید و از خودتون بیشتر راضی باشید. ۲ تا کار می تونید بکنید:
۱/ بخونید و برید شریف. (اگه موفق بشید عالیه!)
۲/ یه درک درستی از شریف و دانشگاه های دیگه پیدا کنید، خودتون رو بیشتر بشناسید و به این نتیجه برسید که بدون شریف رفتن هم شما می تونید از خودتون رضایت داشته باشید تا بعدها از اینکه شریف نرفتید پشیمون نشید.
(امیدوارم از حرفای من برداشت اشتباهی نکنید! من به هیچ وجه معتقد نیستم که این حسی که شما دارید حس بدیه.)
در نهایت به چیزی همیشه یادتون باشه برای تصمیم گیری: کنکور اصلا حساب کتاب نداره!
منم باهاتون موافقم
اما مشکل من "شریف" یا کلمه یا اسم "شریف" نیست
من برنامه های خیلی مهمی برای آیندم دارم که این مسیری که باید طی بشه "بهتر" هست که از شریف رد بشه! چون متاسفانه یا خوشبختانه اهدافی که من دارم همین اسم "شریف" رسیدن بهشون را تا حد زیادی راحت میکنه
از همه اینها گذشته من خودم رو خوب میشناسه، حتی اگر برم امیر کبیرتا آخرین روز دانشجویی و احتمالا تا مدتها بعد از اون خودم رو سرزنش خواهم کرد که چرا نرفتم شریف! اتافاقا یکی از اساتیدم هم که ارشدش رو رفته بود شریف بهم گفت "آواز دهل از دور خوش است!" همین که تو شریف خاصی نیست رو می گفتن
البته منم تا حد زیادی در جریان جو و درون دانشگاه شریف هستم و کاملا میدونم که خبر خیلی خاصی نیست ولی خوب میدونم که حق من کمتر از اون جا نیست...
البته من الان روی خود شریف یا غیر شریف بحثی ندارم... صحبت اصلی من اینه که امسال ممکنه رتبه خیلی جالبی نیارم و در نتیجه اصلا به هیچ کدوم از دانشگاه های تهران نرسم و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم تا بتونم نتیجه دلخواهم رو بگیرم
یکی از دوستانم که البته الان خارج از کشور هستن برا دکتری تو شریف شبکه خونده بود و سال دومش بود که کنکور ارشد داده بود، سال قبلش رتبش حدودا ۱۵۰ شده بود ولی می گفت فقط شریف! پس پشت کنکور موند و وقتی شریف قبول شد و چند ماهی گذشت از دوره ارشدش خودش می گفت که به نظر خودش درست ترین تصمیم زندگیش همین پشت کنکور موندن بوده!!!
آخرای دوره ارشدش هم که برا دکتری از یه جای خوب پذیرش گرفت می گفت همین "شریفی" بودن تا حد خیلی زیادی رو گرفتن این پذیرش تاثیر مثبت داشته
منم شخصا کسی نیستم که به دنبال گرفتن یه مدرک ارشد معمولی باشم و بعدش بیوفتم تو بازار کار! همون طور که گفتم اهدافی برای آینده دارم که "بهتر" هست مسیر رسیدن به این اهداف از شریف رد بشه...