(۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۰۲ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: این notelo چه خط و نشونی کشیده . چه کنیم دکتر ؟ نمی دونم چرا هیشکی چشم دیدن پیشرفت مانشتو نداره . بابا یکم Open Source بیاندیشید!
دوست من چه پیشرفتی؟! اخه Open Source بودن هم حدی داره...آره شما زحمت بکش اسکن اون همه جزوه رو با خداتومن پول و وقت انجام بده بد ببینم شمام Open Source میشی یا نه!! تشریف ببرین برنامه نویس دات نت ببینین بنده (همین Notelo) چه قدر پروژه Open Source داره...اما هرچیزی رو که نمیشه مفت گذاشت. من از اول تصمیمم این بود که شهرستانی هایی که امکان اومدن کلاسها رو نداشتن کمک کنم و تصمیم گرفتم که جزوات رو اسکن کنم تا هم هزینهها کم بشه و هم یه چیزی عاید خودم شده باشه که اینقدر وقت و هزینه صرف کردم. کاش جزوات رو به همراه صداها میدیدین بعد اینقدر پشت سر مردم حرف میزدین. یه سر به بلاگ arshad89it.blogfa.com بندازین. من اونجا اعلام کردم که حاضرم همکاری کنم اما کسی نیومد جلو. بعد خواستم تو
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خودم دست به کار شم که دوستانی که جروات رو خریده بودند اعتراض کردند و نذاشتن تا جزوات و صداها رو به صورت رایگان آپلود کنم تا دوستان دیگه هم استفاده کنن. یکم تحقیق بعد پشت سر حرف زدن. من هم خیلی خیلی دوست دارم سایت شما و هر سایت و بلاگی پیشرفت کنه تا این مملکت ... پیشرفت کنه حداقل در زمینهی کامپیوتر که مرتبط با رشته مونه!!!
باز هم میگم کاش این گفتمان تو بلاگ خودم را میافتاد تا نظرات شهرستانی ها!!!!! هم خونده میشد