با تبریککککککککککک مجدد به همهی دخترای ایرانی
خب من امروزم ظهر دانشگاه کلاس داشتم اولا باید از مدیرت عزیز دانشگامون که به قول آقا مسیح به نظر خودمم کاملا فیمینیسمی هستند تشکر کنم که امروزم با شاخهی گلی(نوعشو دیگه نمیگم ولی خداییش اون رز قبلیه قشنگتر بود
)ولی دیگه خبری از کارت و شکلات نبود احتمالا فهمیدن پسرای مانشتم ناراحتن دیگه ندادن بهمون! و تشکر دوم از استادمون که به احترام این روز عزییییییز نیم ساعت کلاس رو زودتر تموم کردند که البته این به نفع آقا پسرهای همکلاسیمون هم شد و خدا رو شکرهیچ بیعدالتی نشد.
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۱۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من هم پیشاپیش اون ۳۶۳ روز باقیمانده سال را به تمامی آقایان و پسران محترم تبریک میگم. ما که بخیل نیستیم یه روز هم برای خانوما و یک روز هم مال دختر خانما.
باشه آقا فرداد دیگه چی ۳۶۳ روز مال شما باشه یه روز ماله ما!! دیدید پا حرفتون نیستید پس اون یه اپسیلون بیشتر و ۹۹ درصد دل اقیانوسی کجا رفت!؟!؟
به دخترای مانشتی:
بچهها بذارید خودشون یه روز رو پیدا کنن ما چرا پیشنهاد بدیم.امروزم پسرای کلاسمون با مشورت خود استادمون دنبال یه روز برای خودشون بودن ولی حقیقت تلخه چون خودشونم چیزی پیدا نکردند حالا شاید اینجا بتونن پیدا کنن.مخصوصا چون کنکوری هستن الان باهوشتر شدن و اگه بخوان تا امشب فرصته انتخاب دارن چون از فردا دوباره باید به فکر مطالعه و نگرانی از سربازی رفتن باشن(سارا خانم به نظرم
یه کوچولو فقط توی مورد سربازی رفتن برای پسرا جای دلسوزی هست
)
ولی جدا از شوخی بازم ممنونم از تبریکات دوستان.