(۱۴ فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۴۷ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: اینم از برنامه ی اصلاح شده. پیش بریم به سوی موفقیت؟
این برنامه اصلا برنامه خوبی نیست و به نظرم به حجم و محتوی درسها نگاه نکردید.
مدار منطقی فصل اول آسونه اما فقط فیلمهاش رو باید توی ۸ ساعت دید بعدش تازه کتابش.
معماری یک چهارم اول چهار تا فیلم داره.
فصل اول نظریه نوشتید دو ساعت که این دو ساعت فقط برای تستهاشم کافی نیست حالا بماند که ۹ ساعت فقط فیلم داره واگر فیلم رو هم بذاری کنار فقط روخوانی فصل یک کتاب بیشتر از دو ساعت وقت میخاد و البته سخت ترین فصل کتاب هم هست. من دو روز فقط صرف این فصل کردم در حدود بیست ساعت.
شبکه های کامپیوتری کراس فصل اول رو من قبلا خوندم فقط مرورش چهار ساعت وقت میگیره.
به نظرم بدون نگاه کردن به فصلها همینجوری کنار هم چیده شدند. اغلب مهم ترین فصل فصل اول کتابهاست . مخصوصا نظریه و گسسته و مدار.
تنها قسمت قابل اجرای برنامه فصل یک سیستم عامل بود که تازه اونم اگه قبلا خونده باشی.
من از امروز برنامم رو عوض میکنم و پنج شنبه گزارش کار میدم.فقط امروز اومدم بگم من طبق برنامه دیگه ای جلو میرم و نمیخام کل ده درس رو در هفته بخونم.
این رو هم بگم این برنامه اصلا سنگین نیست بلکه قابل اجرا نیست. آیا میشه بازگشتی رو توی دو ساعت خوند؟ یا مدارهای ترکیبی ماژوالار رو؟