خیلی متشکرم
خیلی هم عالی و خب لازمم هست به نظرم، واقعا منابع و برنامه و حاشیه های آزمون ارشد گسترده است، و خب یه مدت زمان هم میخواد هر کسی یه چرخی بزنه و یه سری منابع و حرفارو بشنوه سبک سنگین کنه حرف بزنه و آخر سر هم یه برنامه ی مشخص با منابعی که طبق اون بررسی ها بدست آورده برای خودش استارت بزنه. بعد من قبلنا بعضی مصاحبه های کنکوری رو میدیدم یا افرادی که ارشد میخواستن آزمون بدن یا از پاییز شروع میکردن یا از تابستون. برای همین فکر کردم تا قبل از تابستون منابع اینارو پیدا کنم و زودتر شروع کنم چون به هرحال حاشیه ها رو میخواستم براشون وقت مشخص بذارم و برنامه ام آسیب نبینه. (این بر اساس تجربه ای بود که از کنکور کارشناسی بدست آوردم و واقعا برام گرون تموم شدش)
خلاصه هفته ی قبل که داشتم اهداف بلند مدتم رو مشخص میکردم فکر کردم یه سری هم به برنامه ی ارشد بزنم و یه تحقیقی بکنم ببینم از کی شروع کنم بهتر هستش که دیدم هر چی زودتر بهتر، و گفتم اگه شیش ماه پیش هم میومدم تحقیق میکردم شاید بهتر بود و کنارش کاری هم میتونستم بکنم
خیلی عالیه که کتاب هارو تونستین امانت بگیرین، چون برای یه مقطع هست. فیلم ها رو هم اگه دوستاتون داشتن خوب میشد
شما هنرستان بودین؟
میشه بپرسم چه دانشگاهی بودین و کی فارغ التحصیل شدین؟
یاد این مصاحبه ها افتادم که از این سوالات از بچه های رتبه های برتر میپرسن حالا من پیش پیش از شما میپرسم
متشکرم بابت توصیه در مورد مشاوره، راستش همونجور که این چند روز از شما و الهام خانوم و جاهای دیگه یه سری منابع رو دیدم ، در راستای تثبیت این ها و اینکه یقین بیشتر پیدا کنم در مورد گرایشی که میخوام آزمون بدم ، میخواستم در این موارد با یه کسی که اطلاعات و تجربه داره بیشتر حرف بزنم و دیدم این مشاورها خیلی بچه ها بودن ازشون میگفتن به ذهنم این رسید وگرنه با مشاور حضوری حرف نزدم و هیچ موسسه ای هم نرفتم، که خب به لطف کرونا نمیشه هم جایی رفت.
چون خیلی هم در این مورد مبتدی بودم می خواستم یه سری چیزای لازم و اساسی رو بیشتر یاد بگیرم که بیشترش رو از اینجا یاد گرفتم.
عجب مشاورهایی پیدا میشن! قبل کنکور گفتن که واسه رتبه برتر بوده!!! (یاد یکی از فامیل هامون افتادم چند سال پیش که خیلی هم از درگذشت خانوم هایده گذشته بود ، مردم معمولا آهنگا رو از سی دی ها به دستشون میرسید تو پمپ بنزین یه نفر اومده بود گفته بود هایده جدید ، هایده جدید!
)
خداییش این ها چجوری دلشون میاد با بچه های کنکوری اینکارو بکنن اونم تو این وضعیت بحرانی و بحران افزای کشور! پس متاسفانه اینجا هم یه سری مشاوره ها هستن مثل مشاورهای کنکور سراسری خیلی بیشتر شهرت و درآمد خودشون براشون مهمه تا شرایط بچه ها و کیفیت کارشون و چیزی که به اسم مشاوره به بچه ها میدن.
عجب مشاوری، شاید یه بنده خدایی قهوه یا لوبیا دوست نداشت اونوقت تکلیف چیه!؟
یاد اون توصیه ی بنده خدا در مورد کرونا افتادم..!
با حرف دوستتون موافقم ، گل گفتن واقعا. حالا یه مدت زمانی رو آدم لازمه یه سری دروس رو منظم و بدون وقفه ی طولانی بخونه دیگه لازم هم نیست بیایم بگیم چجوری کتاب رو دست بگیریم چجوری ساعات مطالعه رو ثانیه به ثانیه مکتوب کنیم، خیلی شلوغ کاریه به نظرم این ها. منم واسم جالب بود یه مصاحبه ی خانومی رو میدیدم اینارو میگفتن.
فقط تکلیف و هدف روشن باشه و نیتمون خالص باشه تا اینجا بخش قابل توجهی از قضیه حله
البته تو این مرحله ی اولیه خودباوری و اعتماد به نفس و ذهنیت رسیدن به هدف واقعا مهمه
باقیش هم برنامه ها و منابع درست و مفید هست که استارت بزنیم و با تلاش و پشتکار و انرژی درسا رو یاد بگیریم و تست زنی اینارو هم مسلط بشیم
و یه بخشیش هم که دیگه بسته به شرایطمون سر جلسه و سطح سوالات و اینه که سعی کنیم حداکثر توانایی مون رو اون چند ساعت به کار بگیریم.
راستی در مورد زبان که فرمودین، من نمی دونستم زیر ذره بین جلد سه هم داره
ولی خب فکر کنم همون جلد یک و دومش برای ارشد کافی باشه. من پایه ی زبان انگلیسی ام تو مدرسه از اول خوب بود و جزو درسای مورد علاقم بود همیشه و هنوزم خب علاقه دارم، (دانشگاه هم زبان عمومی رو همش رو تو چند روز خوندم و فکر کنم ۱۶ و نیم شدم ، زبان تخصصی هم به لطف یه عده افراد به ظاهر باسواد ولی باطنن بی سواد و کم دان برامون حذفش کرده بودن!!!)
چند سال پیش هم سه سال آموزشگاه زبان رفتم ، دوره ی اینترچینچ رو تموم کردم و آموزشگاه طبق قرار روز اول، قرار بود بعدش دوره ی تافل برامون بذاره که خب بدقولی کرد و یه دوره ی پسینجر هفت ترمه آورد! منم دیگه نرفتم و فکر کردم روزی یه ساعت خودم میخونم که آماده بشم برای تافل. متاسفانه این هدف محقق نشد یا اینکه چند بار گهگاهی میخوندم. این آموزشگاه های زبان هم که ۱۰ سال هی ادمو میکشونن به کلاس، اول جیب و شغل خودشون واسشون مهمه تا زمان و هزینه ی بچه ها!
واقعا همینطوره ، خیلی خوب اصل مطلب رو گفتید
دیگه جای حرفی نیست. شب اول قبر
همون توضیح برای مادربزرگ ها عالیه
حالا اون ایشاالله بعد ۱۲۰ یا ۱۵۰ سالگی مون
خواهش می کنم، ایشاالله ایشاالله.
خب امیدوارم روز اول مطالعه براتون یه استارت عالی باشه.
منم به زودی به جمعتون میپیوندم ان شاالله.