(۰۶ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: البته اینجا محل مناسبی برای این بحث نیست ولی صرفنظر از اینکه ایشان چه مقامی داشتند(فرزند پیامبرخدا بودند) در کمترین سطحی که بخواهیم توجه کنیم اینه که یه شخص بدون توجه به توازن ظاهری قوا، حاضر نشه زیر بار زور و ظلم برود.
اگه زنده نگهمیداریم و اینقدر اهمیت میدیم یکی از دلایلش اینه. اگه شما حادثه یا فرد مشابهی را میشناسید بفرمایید.
بزرگان یا نویسندگان یا دانشمندان معمولا" خدمتی کرده اند که ممکنه بزرگ باشه و خدمت به علم و فرهنگ باشه. معمولا" هم خاص یه ملت یا یه فرهنگ هست. ولی عاشورا یه کلاس درس هست برای همیشه تاریخ. هر لحظه اش یه درس هست. شما بگید کدام ارزش انسانی را دنبالش میگردید که در عاشورا نیست ؟
این هم مخصوص ما در ایران نیست. امروز حتی شهرداران نیویورک و لندن هم میدونند یه روز باسم Hussain Day هست.
چون انسانیت ویژگی جغرافیایی یا تاریخی نیست. واسه همین هم هست که ۱۴۰۰ سال بدون اینکه نیاز باشه پولی خرج بشه و تشریفات مصنوعی گرفته بشه زنده است و توسعه پیدا کرده.
در مورد اینکه فرزند پیامبر بودن. شما اگه برین تعداد زنهای صیغه ای این فرزندران رو در بیارین میبینیم کم نیستن همشون هم امام زاده خطاب می شن همشون هم آدم نیکو کار و مردم بدون اینکه بدونن اصلا چکاره بودن میرن زیارتشون.(خرافات محض)
کی گفته بچه یه امام حتما آدم خوبیه؟
من به ایشون جسارت نمی کنم ایشون یه فردی هستن که برای اعتقاداتشون مبارزه کردن.
در مورد افراد مشابه کم نداریم ایرانی هایی که تا پای جون با متجاوزان مغول و عرب و ترک و روس و پرتقالی و انگلیسی و.... با شهامت مبارزه کردن و جون دادن.
ضمنا یه روز یاد بود فرق داره با اینکه ۱ ماه بزنن تو کلشون و تو گل فرو برن. باز فردا برن سر همدیگه کلاه بذارن.اینکار مخصوص ما شیعه هاست.
یه کشور مسلمان مترقی شما به من نشون بده؟ همه فقط دنبال خرافات هستن.
مداحی که تا دیروز معتاد بوده و دنبال ناموس مردم فردا می ره بالای منبر نوحه می خونه. به عشق حسین که چه عرض کنم به عشق پول مداحی نوحه می خونه.
بازاری نزول خور دزد اولین ردیف زیر منبره.
کمترین روزهای شاد تو این دینه. همش عزاداری. موقع شادی هم همون نوحه خون با اون صدای نخراشیدش میاد ترانه می خونه که نخندونش بهتره.
اکثر جمعیت عزادار دنبال کارای دیگه هستن بجای عزاداری.
موقع شام هم می خوان همدیگه رو بکشن. میشن یزید.
و....
(۰۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: ضمنا ما حرف از " امام حسین (ع)" زدیم ، نه یک عرب ... بهتره لحن صحبتتون رو اصلاح بفرمائید . اگر اعتقاد ندارید سکووووووت نه بی احترامی
همونقدر که شما حق دارین حرف بزنین بنده هم حق دارم.منم دارم تو این مملکت زندگی می کنم.
کسی به ایشون بی احترامی نکرد.