(۰۱ اسفند ۱۴۰۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: بده اصن تا داغیم یه نگاه هم به میانمدتش بندازیم
(
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)
بله همونطور که مشاهده میکنید ریزش شاخص June 2021 تموم شده (دقیقاً یادم هست که اونموقع هم همینجا تو مانشت گفتم)
بعدش یه موج اصلاحی پیچیده و بالارونده شروع شده که اگه یه موج شماری کنید یه abcde میبنید و شاید در ادامه fg اضافه بشه. که الان در e هستیم. حالا حرکت بعدی این موج چیه باید موند تا این اصلاح به پایان برسه! چه بسا در موج b یه اصلاح بزرگتر باشیم! ولی با این شرایط تقریباً مطمئنم که به ۱۸۰۰۰۰۰ میرسه شاخص!
از دید هارمونیک هم حتی میشه به همین نتیجه رسید!
بخوام جمعبندی کنم: فیالواقع zone مابین ۱/۸۰۰/۰۰۰ تا ۱/۸۳۰/۰۰۰ میتونه محدوهی خروج باشه واسه کسانی که دید کوتاهمدت دارن
برگردیم به بورس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شاخص تا ۱۸۳۰۰۰۰ رسید و همونطور که انتظار داشتم شروع به اصلاح کرد
واقعاً رفتار بعدی رو نمیتونم تشخیص بدم اگه بخواد صعود کنه در قدم اول تا سقف چنگال
و اگه بخواد اصلاح کنه ۱/۶۰۰ و ۱/۷۰۰ تارگتای معقولی هستن
سنس بازار کاملاً مثبته ولی ابزارهای سیاستگذار(نرخ خوراک, نرخ تسعیر, عرضه خودرو, .. ) انقدی قوی هست که این سنس رو بشکنه
در کل ترجیح میدم از اینجا به بعد رو تکنیکالی و کوتاهمدتی نگاه نکنم
بلکه اینبار بنیادی و میانمدتی صحبت کنم
خیلی خلاصه: حتی با دلار ۳۵تومنی و حتی در این قیمت هم بازار بورس در کل ارزنده است و به احتمال بسیار قوی ۶ماهه نخست سال بازده خوبی بده. حالا اینکه این رشد از کی شروع میشه اکثریت تحلیلگران بازار معتقدن از اول سال, من خودم شخصاً دوست دارم از این نقطه شروع به اصلاح کنه و بعد قویتر صعودش رو شروع کنه. به هرحال ارزش ریسک کردن نداره و طمع بازدهی بیشتر خیلی عاقلانه نیست که ریسک جا موندن از بازارو متحمل بشی!
من شاخص ۲۸۰۰۰۰۰ رو دستیافتنی میبینم در ۱۴۰۲ و به احتمال قوی همون ۶ماه نخستش
اگر خواسته من برآورده شد و شاخص اصلاح حداقل تا ۱/۶۰۰ داد که اصن آپشن هم میتونید بخرید