(۳۱ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۵۲ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: من جلسه دفاعم آدامس خرسی میدم خاطره ساز بشه
)))
عاشق ایده هاتم : )))
+
وجدانا این میزهای تزئین شده خیلی ضایع است برای دانشگاه! یه سفره می انداختن از این سر کلاس تا اون سرش اساتید محترم میشستن دورش شام جوجه کباب میل میکردن حین دفاع از این بهتر بود به خدا.
(۳۱ شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگه بچه مدرسه ای در اطرافتون دارید برید شعر "مدرسه ها وا شده" رو براش بخونید و برید رو اعصابش ![[تصویر: 443517_smiling-face-with-horns_1f608.png]](https://img.manesht.ir/443517_smiling-face-with-horns_1f608.png)
اول مطمئن بشید نمیخواد مدرسه شروع بشه بعد..
یادم نمیاد هیچ وقت از شروع مدرسه ناراحت شده باشم . برعکس کل شهریور با ذوق و شوق منتظر مهر میشدم و دعا میکردم این ۳۱ روز هم زود تموم شه
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
پنجره پنجره پنجره ها یا باز آمد بوی ماه مدرسه که پخش میشد دیگه میرفتم تو جو مدرسه و اینکه از اول مهر اینجوری رفتار میکنم با فلانی دوست میشم فلان معدلو باید بیارم و ...!! شب اولین روز مدرسه اصلا نمیتونستم بخوابم : )))
چقدر دلم برای مدرسه و دوران دانش آموزی تنگ شد یه لحظه..
(۳۱ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۵۷ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: وبلاگ نویسی وقت گیره آیا؟
نه. البته بستگی داره چقدر بخواین وقت بذارین و وبلاگ بقیه برید یا نه و ...
من خودم هفته ای یه بار پست میذارم و وبلاگ هیشکی هم نمیرم. کل وقتی که ازم میگیره بیست دقیقه هم نمیشه. وبلاگ خیلییییی خیلییییی کمتر از اینستا و تلگرام و حتی تالارهای گفتگو وقتگیره.