(۱۱ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۵۶ ب.ظ)Who cares نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۸ ۰۵:۲۲ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: من پس راسل رو میخونم، چون دو جلدی راسل رو دارم. منتهی جلد اولش فقط برای ارشد امتحان میاد. پول دستم بیاد کتاب نصیر رو هم میگیرم.
آره بابا این رضوی فقط از خودش تعریف میکنه، کاش همون تابستون اینجا نوشته بودی من منصرفت میکردم. من با فیلم معماریش اصلا حال نکردم و گفتم همش به یوسفی دری وری میگفت. فکر کن یکی بود تو کلاسش که از طرف مثلا یوسفی حرف میزد، کسی هم کاری بهش نداشت و خوب که یوسفی رو کوبید رضوی، برگشت گفت اینو بندازینش از کلاس بیرون. یه جوری هم وانمود کرد که انگار خدا منو ببخشه به زن یوسفی هم دری وری میگه. آخه اگه شاگردی حرفی غیر از درس میزنه شما بنداز از کلاس بیرون چرا وقت کلاس رو تلف میکنی!!!! ولی خداوکیلیش یوسفی فیلم معماریش که من گرفتم حرف نداره.
من امتحان نصیر آزمون آزمایشی اولش رو رتبه سه شدم ولی با رتبه ی بد در هوش و شبکه! برای همین احساس میکنم که برای هوش کتابم زیاد جالب نیست. احساس میکنم همون راسل رو بخونم و تست بزنم حرف نداره. حالا نصیر رو هم میگیرم.
برای شبکه هم شروع کردم به خوندن کراس راس از اول. امیدوارم اینو هم بتونم خوب بزنم. ولی بهترین درصد ها رو از ریاضی و ساختمان داده و طراحی الگوریتم و معماری آورده بودم و بعد کامپایلر و زبانها و در نهایت باورم نمیشد که کتابهای یوسفی که من بدم میومد اینقده موثر بوده باشن اون هم برای منی که تقریبا صفر کیلومتر شروع کردم. به خدا نمیخوام تبلیغ کنم ولی بعد از یه آزمون آزمایشی متوجه شدم که این کتابها واقعا کمک کردن.
خیلی از اون آدمها هم آدمای خودش هستن برا جلب توجه ، حتی تو کلاساش ۴ نفر ثبت نام میکنن ولی میبینی ۲۰ نفر آنلاین هست سر جلسه ولی هیچ کدوم مشارکت ندارن و وقتی میپرسه همه جواب بدن همون ۴ نفر جواب میدن ... خلاصه من که خودم معلم هستم میدونم چه کلک هایی میزنه سر کلاس تا رو مطلبی که تسلط نداره معطل نشه و زود رد شه در حالی که مطلب مهمی هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشی و انشالله این ۴ ماه هم خوب تلاش کنیم و به نتیجه مطلوب برسیم
هر کسی مختاره از هر منبع و مشاوری استفاده کنه ولی نباید کسی رو تخریب کرد
فک کنم شما اولین باره کلاس آنلاین شرکت کردین که میگین ۲۰ نفر آنلاین هستن ولی ۴ نفر جواب میدن چون اولا جای ایراد نیست دوما کلاس سیستم عامل دکتر حقیقت یا پایگاه دکتر کیوان پور هم غیر ۳ ۴ نفر کسی چت نمیکنه لابد اونا هم دانشجو فیک دارن
من نمیدونم شما واقعا فیلم دکتر رضوی رو دیدن یا ن ولی منی که کلاس دکتر کیوان پور دکتر حقیقت استاد طارمیان دکتر شکری رو هم دیدم اولا هم کند صحبت میکنن و اینکه تایم کلاسا پایینه و جزوه هم جالب نیست اونوقت چه طور استاد رضوی که خیلی تند صحبت میکنه و جزوه فوق العاده ای مینویسه چه طور میگین پرتی زیاد داره درسته گاهی اوقات نصیحت میکنه اما پرتی من ندیم
درباره استاد یوسفی اولا که ایشون لیسانس داره و کسی که تجربه ارشد رو نداره و اون فضا رو درک نکرده داره مشاوره برای ارشد میده ولی کسی مث دکتر رضوی که لیسانس و ارشد و دکترا دانشگاه تهران بوده شما میگین سواد درستی نداره
دکتر اجلالی کتاب معماری نوشته بود به دلیل اینکه این آقای به اصطلاح استاد ۴۰ صفحشو عیننا کپی زد دکتر اجلالی دیگه کتاب معماری شو چاپ نکرد
جوری میگید استاد رضوی تبلیغات میکنه انگار بقیه اساتید همایش نمیزارن کافیه همایش یک ماه پیش دکتر رضوی رو ببین که درباره اپلای بود اولا که ۸۰۰ نفر آنلاین بودن لابد همشون فیک هستن دوما ببینید کدوم استادی چنین همایشی برگزار میکنه
میخوام بدونم اصلا دکتر رضوی بیسواد دکتر حقیقت رو که قبول دارین؟ بارها به استاد یوسفی گفته بود مدرک شو نشون بده ولی نشون نداد
میگین از خودش هی تعریف میکنه اگر کلاس سیستم عامل دکتر حقیقت رو ببینید خاطره هم زیاد تعریف میکنه ولی بسیار بسیار از خودش تعریف میکنه که میگه من بهترین استاد سیستم عامل در ایران هستم و حتی تو جلسه قبل میگفت سیبلرشاتز و پترسون ادمای بیسوادی هستن باید دنیا از کتاب سیستم عامل من استفاده کنه خب دکتر حقیقت هم چنین روش و بیانی داره لابد بیسواده یا میخواد تبلیغ کنه حتی دکتر کیوان پور هم چنین حرفی رو زده بود که همه پایگاه رو بد تدریس میکنن غیر من
همین کلاس شبکه ای که استاد رضوی دارن برگزار میکنن جلسه اولش رایگانه اگر فرصت کردین نگاه کنید تا روش تدریس فوق العاده رو ببیند
کلاس نکته و تست ساختمان و الگوریتم پارسال دکتر رضوی ۳۵۰ تا تست حل کردن و ۱۵۰ تا تست جدید امسال حل میکنن کدوم استادی ۵۰۰ تا تست ساختمان رو تو نکته و تست حل کرده ؟
درباره معماری حجم مطلبش بالاست چون استاد رضوی یه سری نکات اضافی میگن ولی کافیه فیلم نکته و تست معماری رو ببیند که ثانیه ای میشه تستی رو زد
بازم میگم هر کسی مختاره از هر منبعی استاده کنه در این چن ماه هیچ وقت درباره استاد رضوی تبلیغات نکردم ولی وقتی چنین انتقادهایی رو دیدم باید جوایب میدادم و قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم فقط واقیعت رو گفتم