(۰۸ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۲ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: هر دوی شما یه جوری درست میگین...
پیشنهادی ندارین؟
بر خلاف شما من فکر میکنم هردو ی این دوستان اشتباه میگن!
شما در صورتی میتونید در مورد سختی یا آسانی کنکور یا هر کاری نظر بدید که اون کار رو با نهایت موفقیت و تا آخر کامل انجام بدید.
کسی که تجربه ی ناموفقی داشته تنها در صورتی میتونه دلایل موفق نشدنش رو توضیح بده که در نهایت موفق شده باشه. اونموقع میتونه تصور درستی از دلایل شکستش داشته باشه.
با توجه به اینکه شما توی کنکور کامپیوتر و رشته ی کامپیوتر تازه وارد هستید به شدت هشدار میدم مراقب نظرات خیل عظیم مشاوران ناموفق باشید که این روزها خیلی هم زیاد شدن و البته شاید حسن نیت هم داشته باشند اما ناآگاهانه راه های اشتباه رو نشونتون میدن.
چند وقت پیش یکی از هزاران دوست مشاور کنکور ارشد توی کانالش اعلام کرد دوستانی که در کنکور موفق نبودند بیان و از دلایل شکستشون بگن!!
براش نوشتم برادر بزرگوار ,من که در راهی که رفتم و خدا میدونه با چه کیفیتی وقتی نتیجه نگرفتم هزار فرضیه برای خودم دارم و مثلا میگم منابعم خوب نبود درصورتی که ممکنه با تغییر منابعم باز هم نتیجه نگیرم.
اینه که توصیه میکنم فقط و فقط از تجربه ی افراد موفق استفاده کنید. بقیه ناخواسته شما رو گمراه میکنن.
اما در مورد آخر که پیشنهاد خواستید. قطعا هیچ وقت زمانبندی ها اونجوری که ما میخوایم پیش نمیرن و این طبیعیه و لازم نیست دلایلش رو بگم در نهایت پیشنهاد من اینه که باتوجه به وضعیت عمومی زندگی خودتون یه برنامه ی انعطاف پذیر با قابلیت تحمل پذیری اتفاقات غیرقابل پیش بینی بریزید . البته باز میگم این پیشنهاد من از طرف منِ که خودم نتیجه نگرفتم و لزوما ممکنه بدرد شما هم نخوره.
راستی نقل قولها رو هم کوتاه کنید لطفا