(۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۷ ب.ظ)Shine_20 نوشته شده توسط: سلام بچه ها کسی در مورد این دانشگاه که تو شهر قمه اطلاعاتی داره؟
مدرکش همون مدرک دانشگاه تهرانه؟
وضعیت خوابگاهاش چطوره؟
رشته شبکش چطوریه سطحش؟
استاداش همون استادای دانشگاه تهرانن؟
واسه ادامه تحصیل تو داخل یا اپلای چطوره این دانشگاه؟
سلام، من ترم چهارم پردیس فارابی هستم، عنوان رشته بی ربطه به فیلدهایی که کار میشه، اینجا تعداد اساتیدش کمه ولی کیفیتشون بالاست، اینجا بیاید میتونید چند تا فیلد کار کنید:
deep learning, data mining, quantum computation
فیلدهای اصلی هستن ولی جز اینا هم بستگی داره که شما چی بخواید، میتونید از اساتیدتون در مورد این فیلدا نظرشون بپرسید چون ما هم اونموقع درکی برای اینکه چه فیلدی انتخاب کنیم نداشتیم
سال پیش پردیس دانشجو نگرفت ولی سال قبل تر که ما بودیم از ۱۴۰ تا ۲۸۵ که من بودم قبولی داشتیم
همه مدارکش برای دانشگاه تهرانه و فرق اینجا و تهران اینه که توی پردیس دانشکده فنی که توی تهرانه فیلدهای بیشتری هست که میتونید انتخاب کنید ولی اینجا به همین چندتا فیلد محدوده
اساتیدش هردوجا درس میدن هم اینجا و هم تهران ولی اونجا اساتید بیشتری داره که مزیته، آزمایشگاه تهران خیلی بهتره، اینجا استاداش جوون و پرانگیزه هستن و برای اپلای خیلی خوبه
البته اونی هم که توی تهرانه هش میگن پردیس دانشکده های فنی و اینجا بهش میگن پردیس فارابی، دلیلش هم اینه که دانششگاه تهران بالای ۵۰ هزار دانشجو داره و این دانشجوهارو توی پردیس های مختلف پخش کرده، مثلا پردیس کشاورزیش توی کرج هست
خوابگاه پسرا نوسازه و به شبانه و روزانه فعلا خوابگاه میدن ولی خوابگاهش فضای سبز خوبی نداره
خوابگاه خانوم ها قدیمی تره ولی خیلی سرسبزه
کارمنداش خیلی خوبن
ببینید که چه اساتیدی دارن و فیلد کاریشون چیه و چه مقالاتی دادن، من هم دو سال پیش جای شما بودم اینجورچیزا زیاد دیدی نداشتم، تنها کسی که میتونه بهتون کمک کنه استادی که ارشد یا دکترا داشته باشه و شمارو بشناسه میتونه راهنمایینتون کنه
باز اگه سوالی داشتید بفرمایید