سلام و درود با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
من چون لیسانس رو هم تهران بودم و ساکن بودم گفتم یک مساله ای که ممکنه بچه های شهرستان ازش غافل بشن و به ضررشون تموم شه رو گوشزد کنم اونم بحث
عدم اختصاص خوابگاه به بچه های دوره شبانه هست. یکی از دوستان همین انجمن (کاربر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) که سال ۹۴ شبانه خواجه نصیر قبول شد ضمن دو ماه تلاش نتونست خوابگاه بگیره و مجبور شد دانشگاه رو رها کنه هر چند سال ۹۵ موفق شد شبکه شریف قبول بشه.
من چون تو دوره لیسانس دیدم بچه های شبانه به خاطر عدم اختصاص خوابگاه چقدر اذیت میشن گفتم این مطلب رو گوشزد کنم خدمت بچه های مانشت.
الآن تربیت مدرس واسه تمام گرایشات کامپیوتر من جمله آیتی
روزانه سیستم های تکنولوژی آیتی زده :
عدم اختصاص خوابگاه - این بنظرم بی انصافی محضه و شاید به جور شونه خالی کردن از مسئولیت.
من الآن با یکی از دوستانم تماس گرفتم که ورودی ۹۵ صنایع تربیت مدرس بود (قابل توجه بچه ها اینکه آیتی ترتبیت مدرس تو دانشکده صنایع هست نه برق و کامپیوتر) گفتم همچین چیزی پیش اومده، گفت بخاطر اینه که
پارسال و سال قبل دانشجو زیاد گرفتن هم روزانه هم شبانه مجبور شدن شبانه های امسال رو حذف کنن و تمام خوابگاه های اجاره ایشون رو تحویل دادن
در هر صورت اگر کسی از راه دور شهرستان میاد و میتونه خوابگاه خودگردان و ... ساکن بشه که بحثش فرق داره.
اگر دوستانی هستند که شبانه بودن و به راحتی خوابگاه گرفتن پارسال اینجا اطلاع بدن که ما هم از نگرانی در بیایم.