(۱۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۴۳ ق.ظ)ph0en1x نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۰۳ ق.ظ)lionheart نوشته شده توسط: دوستان با کتاب راهیان ارشد هوش مصنوعی دکتر ارسطو حقیقی فر میشه از ۷ تا سوالی که در تخصص هوش مصنوعی میاد ۴ تاش رو زد؟؟
منظورم اینکه اینجا نوشته که هر دو کتاب باید خونده بشه ظاهرا
هشام فیلی انتشارات نصیر + راهیان ارشد
کدوم یک از این کتاب ها خوب و روان توضیح داده؟؟
من جفت کتابارو دارم و از هر کدوم مقداری خوندم، اگه وقت دارید که فیلی رو بخونید ولی اگه وقت ندارید و یه آشنایی جزئی قبلی بامفاهیم هوش دارید، راهیان کارتونو راه میندازه.
(۱۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۰۳ ق.ظ)lionheart نوشته شده توسط: و یه مورد دیگه به من در این تایپیک برای نظریه زبان ها کتاب نظریه زبانها و ماشینها شاپوری معرفی شده که در اینجا گفته شده که مال پوران پژوهش هس ولی من در اینترنت که سرچ کردم برای پوران پژوهش نبود و مثلا برای انتشارات بابان بود!!!! منظور این دوستان از این کتاب همین کتابی است که در پایین لینکش رو گذاشتم؟؟
کتاب نظریه زبان شاپوری مال انتشارات علوم رایانه است. کتاب کامپایلرش مال انتشارات پوران پژوهشه.
همین الان میتونید از اینجا سفارشش بدید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی خیلی ممنونم از لطفتون
پس منظور شما اینکه فیلی مفصلتر هست و راهیان خلاصه تر؟؟
اشنایی که دارم با نمره ۲۰ هم پاسش کردم اما نکته اینکه تو دانشگاه به ما تا اول ژنتیک درس دادن که یعنی از خود ژنتیک هم سوال نبود تو پایان ترم + اینکه من چهار سال پیش پاسش کردم ولی خب یه چیزایی یادمه
دوستان نظرتون راجبه کتاب هوش مصنوعی استاد طارمیان چیه تا حالا کسی خوندتش مثل اینکه چاپ جدید نداره
دوستان من یکم گیج شدم در مورد منبع زبان!!
خیلی جاها گفتن برای زبان زیر ذرهبین خوبه ولی این ذیره ذربین ۳ جلد خب
برداشت من اینکه جلد اول مناسب برای ۱۰ سوال اول هست که همون لغت هست
جلد دوم هم برای گرامر هست که همون ۵ تا سوال بعدی کنکوری هست
برداشت من درسته؟؟ همون جوریه؟؟
خب الان برای قسمت پسیج ها پس چه کتابی باید خونده بشه؟؟