(۱۱ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۵۶ ب.ظ)Boruto نوشته شده توسط: (10 آبان ۱۳۹۷ ۰۶:۴۶ ب.ظ)Nilo_O نوشته شده توسط: معدلم حدود ۱۸ است ولی دانشگاه آزادم :/
معدل و دانشگاه اصلا جز چنتا دانشگاه معتبرو تازه همونشم باید بنظرم ادم بره ببینه چطور نمره میگیرن خیلی کمن کسایی ک واقعا می خونن !
بخصوص رشته ما که همه میگن این اون از دانشگاه اخراج شدن یا اصلان مدرسه نرفتن و بهترین شد نتیجه گیری اشتباهشون میشه درس بدرد نمی خوره و...
ولی اصلا متوجه نیستن یا شایدم نیستیم ک اونا اگه از دانشگاه خارج شدن بی سواد نبودن، سواد داشتن (سواد لزوما خوندن و نوشتن نیست )
کلا میگم کسی ک دولتی میخونه لزوما نباید مهارت داشته باشه و ب طبع عکسش
بله من هم قبول دارم ولی جامعه نداره (که اون هم الان خیلی بهتر میشه توانایی را نشون داد) ولی از طرفی امکانات دولتی با آزاد قابل مقایسه نیست(البته نه هر دولتی،منظورم چندتا تاپ است).
امکانات از اساتید با سواد و کار بلد گرفته تا امکانات آزمایشگاهی ، همین ها شروع میکنه اثر بذاره،دانشجو خودش باید وقت بذاره تا مقدمات را یاد بگیره در حالی که وقتی رفته سر کلاس(به اجبار) باید یاد میگرفته که نگرفته،تایمی که من دوباره باید بذارم که یاد بگیرم کسی که جای بهتری رفته میره پیشرفته تر یاد میگیره.
خیلی تفاوت ها بین آزاد و دولتی است،هر دو شاید الان در دوران افت کیفیت هستند ولی آزاد اوضاعش خراب تره...
خیلی فشار روی دانشجوی آزادیه که میخواد خوب درس بخونه که منبعش جزوه نیست و منبع اصلی و فیلم و یوتیوب و... است،بعد مثل مدرسه استاد حضور غیاب میکنه!!حتی در ارشد :/ از طرفی استاد توان کمک حرفه ای نداره و خیلی چیزهای دیگه...
استاد با سواد هم پیدا میشه ولی خیلی خیلی خیلی.... کم.
همه اینها باعث میشه من نوعی که معلدم ۱۷.... نزدیک ۱۸ است و حتی میتونست بهتر باشه اگه دروس عمومی و... نبود(هرچند به نظرم معدل مهم نیست و کم و زیاد بودندش زیاااد چیزی را اثبات نمیکنه) با اینحال واقعا درس خونده باشم و با سخت ترین استادا نمره بالا گرفته باشم و درس هم از جزوه نخونده باشم ولی باز رضایت درونی ندارم چون چیزی که من میخونم واسه ۳۰ یا ۴۰ پیشه،وقتی جای بهتر باشی استاد شروع میکنه از پیشرفتهای حال بگه و بعد بره سر تمرین و کار کشیدن و طبعا کمک کردن برای گذشتن از مراحلی که خودش رفته تا برای من به جای چند سال چند هفته طول بکشه ولی وقتی نرفته وقتی اصلا نمیدونه چیه... باز این منم که باید برم سمتش...چندتا درس را میتونم رضایت قلبی ازش کسب کنم؟چندتا استاد اصلا روح و روان آسوده واسه آدم میذارن؟ سخت نیست آدم بی سواد و بی شخصیت مجبورت کنه بیایی سر کلاسش و نمره هم بهت نده چون از تک تک سلول های بدنت نفرت نسبت بهش میباره؟(هیچ انتخاب دیگه هم نداری...)
خلاصه آدم قوی و سطحی همه جا هست ولی اونی که آزاد بوده واقعا کار کرده و میشه گفت سوخته چون میتونسته بیشتر پیشرفت کنه و نکرده،کلی افتاده به جاده خاکی و کسی نبوده کمک کنه و کلی عمر حروم کرده و خیلی مواقع از استادش بیشتر میدونسته و حتی استاد باعث گمراهیش شده،پناه برده به ترم بالایی کاربلد و اون هم بیشتر ادعا بوده یا اونقدر که نشون میداده نمیدونسته و باز باعث گمراهی شده و....
شرمنده طولانی شد،دل پری دارم... الان که نگاه میکنم خیلی جاها من هم مقصر بودم و کم کاری کردم ولی واقعا بی تفاوت نبودم و کم تلاش نکردم،حتی به پناه دانشگاه های بهتر و سایت ها و .... ی چیزی یاد گرفتم ولی عمرم حروم شد.