(۰۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۴۷ ب.ظ)lionheart نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من چون بعد لیسانسم سربازی رفتم و مقداری دور بودم از موضوع کنکور و اینا میخواستم در صورت امکان راهنمایی کنید
دوستان اولین سوال اینکه در دفترچه سال قبل که تعدادی دانشگاه با عنوان نوبت دوم هست ایا اینها پولی هستن؟؟ اگر هستن هزینه هاشون چقدره؟؟ و اینکه هزینه های پردیس فنی مهندسی چقدره؟؟
دوم اینکه من میخوام تو ارشد کامپیوتر در گرایش هوش مصنوعی شرکت کنم لطف میکنید بهترین منابعی رو که سراغ دارید برای این چهار درس معرفی کنید.
منظورم اینکه برای این چهار درس کدوم کتاب اموزشی رو پیشنهاد میدید و اینکه علاوه بر اون کتاب اموزشی مثال میگم مثلا کتاب اموزشی مدرسان شریف علاوه بره اون باید مرجع های که خود سازمان سنجش هم رو میگه هم خوند یا فقط اون کتاب اموزشیه اکتفا میکنه؟؟
زبان , نظریه زبان ها , سیستم عامل , هوش مصنوعی خیلی خیلی ممنون میشم راهنمای کنید
ممنون میشم راهنمایی کنید
نوبت دوم همون شبانه است. دیدن اسم شبانه ایجاد ابهام میکنه اسمشو گذاشتن نوبت دوم که شروع کلاساشون هم از بهمن شروع میشه. پردیسهای خودگردان هزینههاشون خیلی زیاده، اطلاع دقیقی ندارم ولی فک کنم ترمی حدود ۱۰ تومنی آب بخوره!
برا زبان همون که دوستمون گفت (زیر ذرهبین) مرجع مناسبیه. برا نظریه اگه وقتشو دارید فردین شاپوری اگه نه، پارسه (دکتر نوراله). برا سیستمعامل، کتاب دکتر حقیقت (پارسه) که اگه وقتتون تنگه میتونید از کتاب سیستم عامل پورانپژوهش استفاده کنید. برا هوش مصنوعی هم اگه وقتشو دارید هوش راسل ترجمه دکتر فیلی (انتشارات نصیر) و اگه وقتشو ندارید هوش راهیان ارشد.