(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۰۹ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: (24 مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۲۶ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: من امسال دکترا تهران و امیرکبیر پذیرفته شدم
خیلی تحقیق کردم. دانشگاه ارشدم هم امیرکبیر بود و به نظر خودم امیرکبیر بالاتر بود. ولی بعد از کلی تحقیق فهمیدم در نظر اکثریت تهران دانشگاه بهتریه. و برای اپلای کردن هم از امیرکبیر مطرح تره. گروه کامپیوتر امیرکبیر خیلی اذیت میکنن و سخت میگیرن. ولی دانشگاهتره نسبت به تهران. محیط دانشگاه تهران خیلی شبیه به دانشکاه نیست به نظرم. حالا تصمیم با شماست. معمولا هم رتبه های برتر اول تهران و میزنن بعد امیرکبیر.
Sent from my iPhone using Tapatalk
جوابا نیومده که، تماس گرفتن باهاتون؟
منم از سخت گیری امیرکبیر شنیده بودم، چطوریاس؟اوضاع خیلی اذیت کننده س؟
بله. تماس گرفتن.
کلا دوست ندارن نمره بالا بدن، هرچقدرم که زحمت بکشی. تمریناشونم که کلا یه پروژه ست هرکدوم برای خودش
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: (24 مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۲۶ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: ولی دانشگاهتره نسبت به تهران. محیط دانشگاه تهران خیلی شبیه به دانشکاه نیست به نظرم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
منظورتون از این دو تا حمله چیه؟
حمله که نبود. یه جور نظر شخصی بود.
به نظرم روابط استاد و شاگردی تو تهران خیلی مطرح نیست و خیلی صمیمی ان. یا مثلا من تا حالا تو دانشگاهی ندیدم که با شال دانشجوها برن سرکلاس. سلیقه ایه. ولی خب من نمیپسندم. بعد کلا سوت و کوره دانشگاه تهران. میری توش ادم پیدا نمیکنی
نه استادا هستن نه دانشجویی وجود داره. ولی امیرکبیر اینجوری نیست همه توش حضور دارن همیشه.