زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۴:۱۹ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)یگان نوشته شده توسط: درخواست ویس جلسه ۱۲ سیستم عامل دکتر حقیقت۹۲
موضوع سمافورها
من دارمش چطوری آپلودش کنم؟
آپلود در سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بعد از ثبت نام رایگان، گزینه my file انتخاب میکنی. برای آپلود فایل گزینه upload که در گوشه ی بالا سمت چپ درج شده میزنی و بعد روی علامت + کلیک میکنی. فایل مورد نظرتو انتخاب و open میزنی و بعد begin upload. پس از اتمام آپلود لینکی به شما جهت دانلود فایل داده میشه از طریق گزینه share لینک و کپی میکنی اینجا و تمام.
وضعیت: پشت کنکوری ارشد مقبولیت: ۱۲/۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۶ رتبه: ۲۸۸۶
RE: درخواست ویس جلسه ۱۲
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اگه میشه جلسه های اول و دوم + قسمت اول جلسه هشتمم شما لطف کنین مرسی
از راهنمایی تون ممنون
متاسفانه لینک های سایتی که معرفی کردید مشکل دارند.
من ویس بعضی مباحثی که مشکل داشتم رو قبلا از اون سایت دانلود کرده بودم. لینک جلساتی که گفتید نیز ایراد دارند.
(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اگه میشه جلسه های اول و دوم + قسمت اول جلسه هشتمم شما لطف کنین مرسی
از راهنمایی تون ممنون
متاسفانه لینک های سایتی که معرفی کردید مشکل دارند.
من ویس بعضی مباحثی که مشکل داشتم رو قبلا از اون سایت دانلود کرده بودم. لینک جلساتی که گفتید نیز ایراد دارند.
باشه ببخشید دیگه شرمنده شدیم
هرکجا لرزیدی، از سفر ترسیدی، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.