درخواست ویس جلسه ۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
درخواست ویس جلسه ۱۲ - یگان - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
درخواست ویس جلسه ۱۲ سیستم عامل دکتر حقیقت۹۲ موضوع سمافورها |
RE: درخواست ویس جلسه ۱۲ - ziba.O - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)یگان نوشته شده توسط: درخواست ویس جلسه ۱۲ سیستم عامل دکتر حقیقت۹۲ من دارمش چطوری آپلودش کنم؟ |
RE: درخواست ویس جلسه ۱۲ - aida! - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:آپلود در سایت(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)یگان نوشته شده توسط: درخواست ویس جلسه ۱۲ سیستم عامل دکتر حقیقت۹۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بعد از ثبت نام رایگان، گزینه my file انتخاب میکنی. برای آپلود فایل گزینه upload که در گوشه ی بالا سمت چپ درج شده میزنی و بعد روی علامت + کلیک میکنی. فایل مورد نظرتو انتخاب و open میزنی و بعد begin upload. پس از اتمام آپلود لینکی به شما جهت دانلود فایل داده میشه از طریق گزینه share لینک و کپی میکنی اینجا و تمام. |
درخواست ویس جلسه ۱۲ - ziba.O - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دیگه آپش نکردم اسم اون سایتی که خودم دانش کردمو گذاشتم برات.موفق باشی |
درخواست ویس جلسه ۱۲ - ziba.O - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ
اگه میشه جلسه های اول و دوم + قسمت اول جلسه هشتمم شما لطف کنین مرسی |
RE: درخواست ویس جلسه ۱۲ - یگان - ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اگه میشه جلسه های اول و دوم + قسمت اول جلسه هشتمم شما لطف کنین مرسیاز راهنمایی تون ممنون متاسفانه لینک های سایتی که معرفی کردید مشکل دارند. من ویس بعضی مباحثی که مشکل داشتم رو قبلا از اون سایت دانلود کرده بودم. لینک جلساتی که گفتید نیز ایراد دارند. |
RE: درخواست ویس جلسه ۱۲ - ziba.O - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ)یگان نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اگه میشه جلسه های اول و دوم + قسمت اول جلسه هشتمم شما لطف کنین مرسیاز راهنمایی تون ممنون باشه ببخشید دیگه شرمنده شدیم |