۱
subtitle
ارسال: #۱

دو صفحه آخر فصل اول پوران پژوهش
من این دو صفحه ی اخرو ساختمان داده را متوجه نمی شم لازمه یاد بگیریم؟
Pure Liveliness، در تاریخ ۰۲ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
سلام. اون صفحه ی اول مهمه. ازش فک کنم توی ۶۰۰مساله هم تست باشه. اگه بتونم یه توضیحی مینویسم.
دومی ش سخت نیست. باید چند بار بخونیم اوکی میشه.
۲
ارسال: #۲

RE: دو صفحه آخر فصل اول پوران پژوهش
(۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)shamim1395 نوشته شده توسط: من این دو صفحه ی اخرو ساختمان داده را متوجه نمی شم لازمه یاد بگیریم؟اینا اصلاً مهم نیست. در حد سوال هست تا مطلبِ آموزشی. از خودش یه تعریف ارائه داده که حتی میتونه غیراستاندارد و به دردنخور هم باشه. ممکنه شما صد نوع از این تعریفا بلد باشید، بعد سر کنکور یه تعریفِ دیگه بدن مثلاً به اسم Oی هوشنگ، و بر اساس اون بپرسن که کدوم گزینه مرتبهش میشه Oی هوشنگ!
۱
ارسال: #۳

۰
ارسال: #۴

(۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)shamim1395 نوشته شده توسط: من این دو صفحه ی اخرو ساختمان داده را متوجه نمی شم لازمه یاد بگیریم؟
در صفحه ی ۱۶ (صفحه ی اول) قسمت آخر اولین مثال که n-1 رو با توجه به c که مساوی ۰ هست ، i رو کجا می گذاره تا جواب بدست بیاد یا مثال های پایین ترش من مشکلم اینه که i را باید کدام قسمت قرار بدیم چون ظاهرا i با n ارتباطی ندارد همانطور که یک مثال خودش حل کرده است دیده می شود در تابع n/2 ، حرف i را به توان دو رسانده و با n کاری ندارد.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close