منم با دوستان موافقم
بچه ها چرا اینقده اختلاف ایجاد کنیم.
چند شب پیش در حالیکه در یک پاساژ قدم میزدم بچه هایی که در رشته مکانیک درس میخوندند و در کلاس ریاضی مهندسی باهم بودیم رو دیدم.
اولش پرسیدیدم چه کردید و کنکور چطور بود و...
بعدش یکیشون گفت الان هوش با کلاس تره نسبت به گرایشهای دیگه یا نرم؟؟؟
من خیلی ناراحت شدم که چرا تبعیض قائل میشیم؟ حتی در رشته های دیگه هم سرایت کرده. به نظرم همه گرایشهای کامپیوتر خوبه و قابل استفاده مفید. چرا کلاس بعضی گرایشها باید بالا باشه بعضی پایین.
به نظرم همه رشته ها و همه گرایشها مفیدند. به شرطیکه بتونیم در رشته ای که وقت میذاریم مفید باشیم.
مثلا دوست خودم ارشد خونده ولی الان رفته گلخونه زده!!!
آره گلخونه چون میگه من به گلخونه و کاشت علاقه دارم. حالا واقعا هم در کارش موفقه. حالا اگه همین دوستم اومده بود توی همون گرایشش و فعالیت کرده بود بدون علاقه ، به نظرتون فایده داشت؟
به نظرم ما خیلی مهم تریم و ما در اصل به گرایشمون کلاس میدیم و معنا وگرنه گرایشها و رشته ها اگه مورد استفاده قرار نگیرند به نظرم هیچ فایده ای ندارند.
امیدوارم روزی برسه که تعصبات کنار بروند و بجای وقت گذاشتن روی اینکه چه گرایشی با کلاس تره یا چه گرایشی بی کلاسه به ساختن ایران خودمون بپردازیم. و نذاریم هر کسی در هر جایی خواست هر خلافی رو انجام بده.
به امید آن روز که بسیار نزدیک است
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط: راستی یک سئوال خیلی فنی:
چه ریاضیاتی توی کامپیوتر بیشتر به کار میره؟؟؟؟ مثلا توی درس های مدار و معماری کامپیوتر و ساختمان و...............
چه مبحث هایی بیشتر کاربرد داره؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟
سپاس
کسی جواب من را نداد ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من
ریاضی گسسته پایه کامپیوتره و همه جا حتی توی سیستم عامل کاربرد داره.
آمار بیشتر در شبیه سازی کامپیوتری