(۰۱ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ب.ظ)Dukejavad نوشته شده توسط: خوشم میاد کلا کسی نظر نمیده !!
اینجا انجمن تخصصی هست اونوقت ؟؟
تو سایت برنامه نویسی سوال پرسیده بودم تاحالا بیشتر جواب میگرفتم
آزمونای پارسه هم بگید چطوره لطفا
به طور کلی نظرم با نظر آقا مسعود که از مدیرای گل اینجاست یکیه.
وقعا نمیشه یه موسسه خیلی ایده آل پیدا کرد. اگه از نظر رفتاری و اخلاقی بخوای بهترین موسسه نصیر هست(به نظر شخصی خودم) از لحاظ آزمون که یه فکرهایی دارم شاید اصلا اشتباه باشه ولی خیلی از دوستام که قبول شدن این نظر رو داشتن(باز هم تاکید میکنم به نظر خودمه شاید هم صحیح نباشه)
اکثر درسا خیلی از سوالای کنکور از فصل های خاصی میاد تو بعضی از درسا مشخصه از چه فصل هایی بیشتر سوال میاد تو بعضی از درسا هم مثل آمار یادمه طراح هر سال از یه فصل ۵ تا سوال کنکور رو میگرفت!! این آزمونا یکم ضعف دارن به نظرم اینکه ۲۵ درصد اول رو تو ۱۵ روز بخونی هیچ دقتی نمیکنی تو درس خوندن(یادمه قبلا دوستام درباره پارسه میگفتن شاید الان تایمش تغیر کرده باشه) و به تسلط نمیرسی فقط ۱۵ تا درس رو مرور روزنامه وار میکنی عمیق نمیری توش، تازه فکر کنم خیلی از درسا هم هستن چند سال در میون هم از فصل های اولش سوال نمیاد و فقط از آخرا سوال میگیرن، واسه همین بچه ها میگفتن فقط آزمون جامع شرکت کن استرس نداشته باشی تازه ارزونتر هم میوفته برات
از آزمون بگذریم برای کلاس رفتن هم نصیر واقعا از بهترین هاست البته بستگی داره بهترین رو چی بدونی بعضی موسسات عادت دارن فقط برای کنکور درس میدن ولی نصیر انصافا داره آموزشی کار میکنه و اساتید باتجربه ای داره که دارن از پایه به بچه ها یاد میدن من ترجیح میدم رتبه عالی نیارم ولی نکته و فرمول حفظ نکنم ۱ ماه دیگه یادم بره
والله نه قصد تبلیغ نصیر رو داشتم(فک کنی پسر خاله هام هستن
) نه قصد بد گفتن از موسسات و اساتید دیگه مثل آقا یوسفی رو داشتم که اتفاقا کتابهای خوبی هم دارن و آدم چیزهای خوبی از کتاباشون یاد میگیره ولی می خواستم نظرشخصی خودم رو بگم به نظرم خیلی وسواس سر آزمونها مخصوصا چند تای اول نشون نده .
ظاهرا تو بهترین دانشکده فنی و حرفه ای خوندی پس بازم سر ارشد نتیجه میگیری نگران نباش فقط بخون