۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال مهندسی کامپیوتر دولتی ۸۲ ( مبحث فرکانس )
با سلام
این سوال خودم حل کردم ولی نمدونم منظورش چی بود دقیقا البته پوران ی جوابی داده حس مکنم اشتباه
اگر کسی متونه واضح توضیح بده بفهمم چجوریه رونده حلش
عکس سوال و پاسخ خودمو گذاشتم
ممنون
این سوال خودم حل کردم ولی نمدونم منظورش چی بود دقیقا البته پوران ی جوابی داده حس مکنم اشتباه
ممنون
۲
ارسال: #۲

RE: سوال مهندسی کامپیوتر دولتی ۸۲ ( مبحث فرکانس )
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۲ ب.ظ)jionelmessi نوشته شده توسط: با سلام
ممنون
اشتباهتون این هست که وقتی a2 یک شد، بلافاصله بعدش clear رو یک کردید در حالی که بین clear و a2 یک فلیپفلاپ هست. وقتی کلاک میخوره و a2 یک میشه، این مقدار جدید نمیتونه در فلیپفلاپ بعدی هم load بشه و مقداری که قبلاً پشت اون فلیپفلاپ بوده میره داخل. یعنی قبل از زدن کلاک شما یه snapshot از سیگنالها میگیرید و اونا وارد فلیپفلاپ میشن (که مقدار پشتش ۰ بوده و نه ۱). البته اگه hold time رعایت نشه، اون موقع این مقدار جدید بلافاصله داخل فلیپفلاپ بعدی میره که مشکلساز هست و فرض میکنیم که رعایت شده.
اشتباه دوم در نحوهی محاسبهی فرکانس هست. اون ۰ تا ۴ ایی که نوشتید ظاهراً مربوط به سیگنال clear هست در حالی که شما باید z رو در نظر بگیرید. البته اینجا هم باز ممکن هست دچار اشتباه بشید چون z بعد از ۳ سیکل مقدار ۱ گرفته و شاید فکر کنید فرکانس به ۴ تقسیم میشه در حالی که اگر جدول رو ادامه بدید متوجه میشید که در اصل هر ۶ بار یکی، z تغییر میکنه و فرکانس به ۶ تقسیم میشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close