(۰۲ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۵۸ ب.ظ)فاطمه سلیمانی نوشته شده توسط: خب باید html,css, bootstrap را اول مرور کنم
برای طراحی سایتم چه سوالاتی در ذهنم هست
سئو اصلا چیست
چه طور از اول یه سایت استاندارد تهیه کنم که سرعت لود صفحه بالا باشه و حجم فایل ها کمتر باشه و امنیت سایت قوی باشه
خب اینا برام توی ایجاد سایت خیلی مهم هست اما برای شروع هیچ کدوم را هنوز نمی دونم فعلا اموزش تگ ها و قالب سایت را باید مرور کنم.............
سلام. اگه اشکال نداره یه پیشنهاد دارم، اینکه سرعت یادگیری و مطالعه ت رو بالا ببر. چون سرعت پیشرفت تکنولوژی خصوصا در زمینه وب و برنامه نویسی خیلی زیاد هست و ممکنه مثلا دو سال بگذره و کلا .net core جای mvc رو بگیره(چون قبلا دیده بودم mvc کار میکنی این مثال رو زدم)
منابع انگلیسی و کار کردن پروژه های عملی هم فراموش نکن. خیلی بیشتر وقت بذار واسه یادگیری واقعا ارزشش رو داره. اولش استارت کار سخت هست ولی بعدش رو غلتک میوفتی.
یه کار دیگه ای که من کردم این بود وقتی هنوز خیلی چیزا، حتی مطالب پایه ای رو بلد نبودم (خودم فک میکردم بلدم ) و بدون اینکه کارآموزی برم وارد محیط کار شدم. اولش واقعا برام سخت بود کنار اومدن با این همه مبحث جدید ولی پشیمون نیستم چون همونا باعث شد راه بیوفتم تو کار.