(۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۳۰ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: الان اینجا رو دیدم
چرا دوباره شروع نمیکنید؟
کارایی که حوصله انجامش رو ندارید بدید کسی دیگه واستون انجام بده خواهر برادر دوست
برنامه نویسی های زیادی رو نصفه نیمه انجام دادم و بعد کلا کنار گذاشتم ولی بعد از اینکه لپ تاپمو بخاطر کرایه خونه فروختم ، پنج شنبه و جمعه ها یکی دو ساعت از لپتاپ یکی از همکلاسی ها واسه نوشتن کد پروژه ام استفاده میکردم ، توی چند ماهی که اینجوری پیش رفت بیشتر از اون مدت که شبانه روز پشت لپ تاپ بودم برنامه نویسی یاد گرفتم ، اونقدر که من بی لپ تاپ پروژه بیشتر بچه های کلاس رو نوشتم و حتی بعد از فارغ التحصیلی ورودی های بعدی با من تماس میگرفتند ، من بی لپ تاپ از برنامه نویسی داشتم پول در می آوردم
با هدف حرکت کردن خوبه ولی هدف اولویت زندگی آدمی نیست هدف ها به آدم تعلق دارند و نه آدم به هدف ها ، نیت پشت کارها مهم است وگرنه کار به تنهایی اصالتی ندارد. از شیوه های هدف گذاری و برنامه ریزی اطلاعی ندارم ، ولی نه فقط برای امسال یا ۲۰ سال آینده ، بلکه برای دورترین نقطه آماده باشید . خودت رو وقف نیتت کن و نه اهدافت.
حضرت علی : برای این دنیا طوری زندگی کن که گویی تا آخر دنیا زنده هستی ، برای آخرتت طوری زندگی کن گویی ۱ روز بیشتر زنده نیستی.
...
اگه مثل گذشته ادامه بدید و اینجا بنویسید و اگر اجازه بدید منم اینجا بهتون میپیوندم .
بسیار ممنون از اینکه تجربیاتتون را بیان کردید.
توضیحاتتون خوب و مفید برای من و خوشحال می شم که شما و دوستان اگه دوست داشته باشید نظرات و تجربیاتتون را بیان کنید و به گروه بپیوندید.
.....................................................
من دیشب ویندوزم را نصب کردم اما درایورهای راه انداز را نداشتم که نصبش کنم مادرم زحمت خرید دی وی دی را کشیدن وقتی دیشب دی وی دی را تو سیستم گذاشتم متاسفانه بالا نیومد حالا شنبه باید ببرم عوضش کنم.
من صبح ها خدا را شکر مشغول به کارم و کارم اداری هست اما تو زمینه برنامه نویسی هم دوست دارم ادامه بدم چون قبلا کار کردم اما نصف ونیمه رها کردم تحت ویندوز کار کردم نصف و نیمه رها کردم و طراحی سایت و تحت وب شروع کردم نصف و نیمه رها کردم مثلا تحت ویندوز برنامه ای که نوشته بودم اجرا می شد اما گرافیک خوبی نداشت و از تکنیک های جدید و اصولی برنامه نویسی استفاده نشده بود البته بعدش تا حدودی یاد گرفتم اما دیگه اون برنامه را اجرا نکردم و تحت وب هم کار کردم ولی ادامه ندادم
....................................................
امروز به این فکر می کنم هدفم از اموزش برنامه نویسی چیه ؟
به نظرم تو تولید یه نرم افزارسرعت برنامه خیلی مهم هست چون تو محیطهای شلوغ سرعت ثبت اطلاعات خیلی مهم هست.