(۱۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۰۰ ب.ظ)gubriyas نوشته شده توسط: خوشا شیراز و وصف بی مثالش
من یه توصیه ی خیلی کوچیکی به شما دارم
ما علاوه بر درس خوندن باید از زندگی هم لذت ببریم
تمام سعی و تلاش همه ما برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بیشتر برای تامین امنیت شغلی و اجتماعی در آینده و همچنین فراهم کردن یه رفاه نسبی در زندگیمونه
شما اگه دانشجوی دانشگاه شیراز بشی هم لذت از زندگی و هم آینده ای بهتر رو تواما میبری
به عنوان مثال اگه خسته شدی یا دلت گرفت کافیه یه سری به حافظیه یا سعدیه بزنی، باور کن تمام روحیه ی از دست رفتت دوباره بازیابی می شه
ما درس می خونیم که زندگی بهتری داشته باشیم نه این که زندگی کنیم که فقط درس بخونیم
برو شیراز و خوش باش و مطمئن هم باش که پشیمون نمیشی و تجربه بسیار خوبی هم خواهی داشت
موفق و موید باشی
دوست عزیز از دور همچی خوشمزه و خوشگل به ذهنتون میاد و از نزدیک فرق می کنه....
مشاوره احساسی ندید اگه از سطح علمی بخش کامپیوتر نرم افزار خبر ندارین...
درود بر شما دوست عزیز
سپاس بابت اظهار نظر راجع به توصیه و پیشنهاد من به این دوست گرامیمون
بنده شیراز زندگی کردم
تحت هر شرایطی با توجه به لینک هایی که در پایین براتون میذارم دانشگاه شیراز از الزهرا بهتره
البته این نظر شخصی بنده ست به استناد رتبه بندی دانشگاه های کشور و تجربیات فردی
ضمنا ما در جهان آزاد زندگی می کنیم فارغ از هر گونه محدودیت ها و سانسورهای دولتی و حکومتی
بنده به گردش آزاد اطلاعات و نظرات اعتقاد دارم و بر این امر هم واقفم که نظر شخص بنده لزوما درست ترین نظر نیست
این که نگرش و بینش و زاویه دید ما به مسائل متفاوت هست رو بهتره بپذیریم
همچنین اگر شخصی نظری متفاوت از ما داشت الزامی نیست که حتما به نظراتش واکنس نشون بدیم
موفق و پیروز باشین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.