بچهها جون من دعوا نکنید بابا خدا بگم چیکار کنه اون کسی رو که کنکور ساخت که این همه جنگ و دعوا و رقابت بین همه بندازه خوب معلومه دانشگاهای ایران هیچ کدومشون بدرد نمی خورند چون از همون اولش به بچهها یاد دادند که اون کسی که کنارت نشسته دوستت نیست رقیبت به جای اینکه یاد بده چه جوری بچهها با هم کار گروهی کنند تمام سیستم بر مبنای خود فقط بینی شده بابا بی خیال ادم تو ایران یک پارتی گردن کلفت داشته باشه بسه حالا مهم نیست بذار بی سواد باشه
[quote='someone' pid='47949' dateline='1317658131']
من نمیفهمم مگه قراره آدم به هر قیمتی که شده درس بخونه؟واقعا ارزش داره با این هزینه های میلیونی درس بخونه؟بد ترین نوع گزینش به نظر من مجازیه.آخه چرا بچه هایی که ترمی یه میلیون و خورده ای پول میدن سر کلاس نیان.پس دانشگاه یعنی چی؟باز تو آزاد لااقل یه سر کلاسی میرن.گول این بنگاه های اقتصادی(مثلا دانشگاه)رو نخورید
[/quote]
دوست عزیز درسته که آدم نباید به هر قیمتی درس بخونه ولی وقتی دانشگاهای سراسری رو محدود کردند همه که نمی تونند برند سراسری روزانه بد بخدا من کسانی رو می شناختم که از نظر علمی هم بچه های قوی هستند و لی آزاد هستند شاید فرق اون با کسی که روزانه میره چند تا تست باشه نمی تونند که بد بختا هر سال کتاب بریزن که تو این رقابت یک روزی قبول بشند مجبور میشند پول بدند برند دانشگاه که الکی هرز نرند.................................به نظر من این تقصیر ماها نیست تقصیر اونایی که سیاستشون اینکه بچهها رو یه جورایی مشغول کنند که دیگه دنبال چیزای مهمتر زندگیشون نباشند............
[quote='dehghani' pid='47993' dateline='131766975
منم امروز صبح رفتم ثبت نام ولی رفتم گروه کامپیوتر برنامه درسی بگیرم گفتن فردا اول تماس بگیرم اگه حاضر بود برم بگیرم از دفتر ریاست دانشکده هم پرسیدم گفت همه ترم مهر میرن سرکلاس از هفته دیگه کلاسا شروع میشه، کی به شما این حرفو زده(از بهمن)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مراحل ثبت نامشم سخت نبود از من ۱ ساعت کمتر شد اونم فقط بخاطر صف بانک بود انقدر طول کشید
[/quote]
بله شما روزی رفتید که بچهها دیگه همه ثبت نام کرده بودند و من شنبه رفتم به شما دیگه می دونستند چی بگند گفتند برید تماس بگیرید ولی زمانی که من رفتم باورتون نمیشه اینقدر مدیر گروه شاکی بود که چرا دانشگاه اینقدر دانشجو گرفته آخه ور داشته معماری هم این ترم گرفته از بچه هایی که تو شهرستانا تو این رشته شرکت کرده بودند ولی قبول نشده اند تا تراز ۴۶۰۰۰ منم بودم قاطی می کردم
اصلا نفهمید من نرم هستم یا نه قاطی کرده بود حسابی