با تشکر از همه دوستان:
(۰۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۶ ب.ظ)darush12 نوشته شده توسط: ۱) با توجه به دروس کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک(
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
همخوانی با "زمینه وب و تولید اپلیکیشن های تحت وب" ندارد.
در دوره ارشد فکر کنم در رشته نرم افزار هم درسی تدریس نمیشه که به تولید اپلیکیشن و... مربوط بشه. مثلا برای کنکور IT من باید مهندسی نرم افزار بخونم که خوب، خیلی بدرد میخوره. ریاضی(مهندسی ،آمار،محاسبات) نباید بخونم که اصلا بدرد نمیخوره.(برای کسانی که میخوان در زمینه بازی سازی فعالیت بکنن ؛ شاید ... ) .
حتی من درس های ارشد تجارت رو که نگاه میکردم به قول دوستمون مدیریتی هستن،و درباره مدیریت کردن منابع اطلاعاتی بحث های خوبی میشه.
من از دروس نرم افزار اطلاعات خوبی ندارم .اگر از دوستان کسی اطلاعات داره حتما بگه تا استفاده کنیم.ممنون میشم.
نقل قول: شما در دوره ارشد تجارت الکترونیک، روش های طراحی کسب و کار اینترنتی و انواع روش ها و سیاست های مربوط به تبلیغات در وب ، فروش الکترونیکی ، تحویل کالا و ... رو بصورت کلی میخونین. درسای ما تئوری و مدیریتین و از کد نویسی و ساخت اپلیکیشن خبری نیست( تو علم و صنعت که اینجوریه)
اتفاقا من از همینا خوشم میاد .به خاطر همینم میگم تجارت بخونم .چون چیزیه که واقعا علاقه دارم بهش .به خودم میگم چرا باید نرم افزار بخونم؟فقط برای اینکه اکثرا بچه ها نرم افزار میخونن و شاید بگیم مادر رشته ما هست؟!!!!
نقل قول: واسه استخدام دولتی نرم افزار بهتره و همه جا نرم افزار میخوان، اما خیلی جاها تجارت الکترونیک نمیگیرن. اگه میخوایین یه سایت و کسب و کار اینترنتی را بندازین تجارت بهتره.
من الان استخدام دولت هستم واصلا با روحیه م سازگار نیست و میخوام به امید خدا ارشد بخونم ودر زمینه وب فعالیتم رو گسترده تر و تجاری تر بکنم.
من با این برنامه ها خودمو راضی کردم برای تجارت الکترونیک . انشالله با توکل برخدا و راهنمایی شما دوستان عزیز بتونم رتبه خوبی بیارم.
نظرتون رو درباره ی سوالات زیر هم بگید، ممنون میشم.
دروسی که توی ارشد نرم افزار تدریس میکنن چه جوریه؟
آیا واقعا به قول دوستمون رقابت توی تجارت بیشتر از نرم افزاره؟