سلام مجدد
بله حق با شماست
ما تمام سوالاتی که برای کاربر پیش میاد رو تو یک صفحه در قالب پرسش و پاسخ قرار دادیم و وقتی سایت بالا میاد یه پیغام سمت چپ پایین صفحه ظاهر میشه که لینک ورود به قسمت سوالات و پاسخ ها هست شما فقط کافیه تو صفحه ی اول روی لینک کلیک کنید
مورد دوم اینکه بنده تو همین پستی که گذاشتم عرض کردم که برای حضور بدون ثبت نام در دوره ها برای تست و راهنمایی کافیه تابلو اعلانات سایت رونگاه کنید ببینید چه روزی چه ساعتی کلاس هست
تمام این موارد تو صفحه ی اول هست فقط کافیه کمی دقت کنید به مطالب سایت
اتفاقا ما صفحه ی اول رو هیچی نزاشتیم تا شلوغ نشه و کاربران به راحتی مطالب رو ببینن
پس اگه دوس داشتید تو کلاس هایی که الان در حال برگزاری هست شرکت کنید باید یا توی گروه تلگرامی سایت یا کانال تلگرامی یا خود سایت حضور داشته باشید و پیام زمانبندی کلاس رو ببینید و اون ساعت وصل بشید
حالا چجوری وصل بشید؟ باز تو همون پیامی که سمت چپ تو همون صفحه ی اول سایت ظاهر میشه فیلم اموزشیش وجود داره
برای ثبت نام هم شما ابتدا ثبت نام کنیدتو سایت بعد هزینه رو پرداخت کنید
حالا هزینه چیه ؟ رایگان چیه؟
من این رو توضیح دادم تو سایت ما دوره های قبل کلا رایگان بود اما متاسفانه یکی از جلسه ی دوم به بعد نمیومد یکی جلسه ی چهارم یکی جلسه ی دهم به بعد دیگه کلا نمیومد و اخرای دوره من رسما کلاس رو برای یک نفر برگزار میکردم :|
و این در حالی بود که خیلی ها روز اول تو قرعه کشی اسمشون در نیومد و ما شرمنده شون شدیم و گفتیم انشالله دوره ی بعد
خب اینجوری حق اونایی که میخواستن بیان ضایع میشد برا همین یه هزینه ی بسیار کم گرفتیم تا حداقل پول سرورهایی که میخریم برای آموزشها رو از بچه ها بگیریم با این حال بنده بارها گفتم که هر کی حس میکنه باز این هزینه هم نباید باشه من پیشنهاد دادم اینشون هزینه ی همه ی بچه های اون کلاس رو بده اخر دوره اگه همه ی بچه ها موندن ، یعنی تا پایان دوره با ما همراه بودن من تمام هزینه ی اون شخص رو بر میگردونم بهش
مطمئن باشید اون هزینه نه برای مدرس دوره ارزش مالی داره و نه برای اونی که دوره رو ثبت نام میکنه پولیه
شما فکرش رو بکنید ۷۰ ساعت اموزش که با جلسات حل تمرین میشه ۸۵ ساعت اونوقت ما در حد پول یه کتاب رو میدیم در حالی که دوره همراه با تجربیات مدرس و مباحث مهندسی نرم افزار و... پیش میره
من رسما اعلام میکنم هر کسی یه همچین دوره هایی جایی دید بگه ما هم شرکت کنیم حتی اموزش نقاشی هم بدن من راضیم برم در مقابل این زمانی که یکی میزاره برای بقیه