(۲۲ آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Alifarki نوشته شده توسط: (19 آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ ق.ظ)angel* نوشته شده توسط: سلام دوستان کسی تمایل داره کلاسهای آنلاین شبکه ی استاد رضوی رو شرکت کنه؟اگه مایلید بمن پی وی بدید.اگه تعدامون زیاد باشه میتونیم تخفیف خوبی بگیریم.درحال حاضر هزینه ی کلاس ۲۹۰ هستش اگه تعداد زیاد باشه شید بتونیم حدودای نود تخفیف بگیریم کیفیت کلاساشونم من یکیشو شرکت کردم خوبه
دوست عزیز... کل کسایی که شبکه ایشون رو شرکت کردن ناراضی هستن اونوقت شما میگی خوبه؟؟؟؟؟؟
من فکر کنم الان اگه کسی دوتا کلاس هم بره زیاده و وقت رو میگیره و نمیشه بقیه درسا رو جمع کرد و تست زد(درسا یک دو تا نیستن که
) وقتی درسی رو کلاس میری یعنی واقعا میخوای ازش نتیجه بگیری پس باید خیلی خوب هم یاد بگیریش و این رو هم بدونین فقط این درس رو یه بار کلاس میری(حداقل برای کنکور امسال ، برای سال بعد هم اگه دوباره بخوای همون درس رو مجدد کلاس برین واقعا قبول دارین عمر رو تلف میکنین؟!)
نتیجه: هر درسی رو که کلاس میرین پیش بهترین استاد یاد بگیرین(یا دانشگاه یا کلاس کنکور) من به شخصه این ریسک رو نمیکنم کلاس هایی شرکت کنم که توش ۵% حتی شک داشته باشم
الانم فقط ریاضی مهندسی کریمی رو رفتم فوق العاده برای کنکور خوبه با کوله باری از تجربه(۲۱ سال) یه مسئله رو بهش بدی از ۲۰ روش میتونه حل کنه خودم فکر میکنم بهترین مدرس برای کنکوره(تازه چیزایی میگه که بدرد درسای دیگه هم میخوره)