(۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Sbahar نوشته شده توسط: بچه ها یه موردی خیلی ذهنمو درگیر کرده برای طراحی و ساختمان داده چی بخونم
پایه م متوسطه تو این دو درس و کتاب قدسی رو هم دارم
ولی بازم متوجه نمیشم وقتی با پوران میخونم البته چاپ ۹۲ش
چه کتابی بخونم
سلام ببینید معمولا برای درس هایی که از صفر میخوان شروع کنن کتاب های مقسمی یا کتاب های پیام نور خوب هستن
برای این دو تا درس هم همینطور
من پیشنهادم اینه که اینارو بخونی و البته اگه واقعا از صفر شروع کردی کنارش مباحث ریاضی مربوطه مثل لگاریتم و سیگما و حد و سری و... رو از رو کتابهای کنکوری دبیرستان مرور کنی
ببین این دوتا درس اگه به تسلط نسبی برسی خیلی درسهای شیرینی میشن برات و همش دنبال مطالب جدید میگردی براشون
در مورد چیزایی که متوجه نمیشی من پیشنهاد یکی از رتبه های برتر پارسال که واقعا تجربه خود من تو درس خوندن بوده رو برات میگم
ذهن انسان مثل کامپیوتر نیست که هرچیزی بره داخلش به همون صورت باقی بمونه ذهن انسان خیلی فراتر هست و هرموضوعی رو که شما واردش میکنی و ذهنت باهاش درگیر میشه به طور ناخودآگاه روش پردازش انجام میده حتی وقتایی که بهش فکر نمیکنی بنابراین وقتی یک مطلبی رو امروز میخونی و برات نامفهمومه اگه ۲ هفته دیگه بخونی میبینی که یه چیزایی داری ازش میفهمی و اگه این دوباره خوندن ها مستمر باشه مطمئن باش که بعد از یه مدتی مطلب کاملا دستت میاد .
یادتونه وقتی ابتدایی بودیم مثلا کلاس چهارم و وقتی میخوندیم چقدر برامون سخت بود ولی وقتی میرفتیم کلاس پنجم همون مطالب خیلی آسون میشد.
پس شما یبار همه مطالب رو بخون و اونایی که میفهمی رو تمرین کن و اونایی که کمتر مسلط هستی رو از روش رد شو و وقت رو از دست نده
بعد تو دور دوم دوباره بخون یا مثلا یه بازه زمانی بزار که بعدأ بخونیش
اگه بعد چندبار خوندن به نتیجه نرسیدی اون مطلب رو بزار کنار کلا و رو بقیه مطالب تمرکز کن
چون وقت مهمترین چیزه
مثلا تو ساختمان فصل درخت ها بیشتر مطالب حفظی هست و اگه شما تو فصل های اول وقت و انرژیتو از دست بدی نمیتونی به اون فصل برسی
یا مثلا مسئله np که ربط زیادی به مباحث دیگه نداره و این سالهای اخیر ازش سوال اومده
از همه عذر میخوام که زیاد نوشتم !!!!
امیدوارم مفید باشه