(۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ب.ظ)کنکور۹۵ نوشته شده توسط: دوستان من چیکار کنم کند میخونم .و همیشه سرم تو کتابه ولی سرعت ندارم .وهمچنین هنو بین نرم افزار وهوش مصنوعی موندم کدوم انتخاب کنم .همش درحال فکر کردنم ... چه کنم .
امیدم کم شده .حوصله ام کم شده .گاهی اوقات از خوندن خسته میشم میگم برم دنبال تخصص .همش از این شاخه به اون شاخه میرم .نمی تونم یه کاری رو به پایان برسونم .ازم کارام خسته شدم.
هی نصفه ونیمه کارامو رها میکنم
درس خوندن برام سخت شده وهمیشه در مورد درس خوندم مشکل داشتم هیچ وقت باحس خوب درس نخوندم همیشه با ذهنم سخت برخورد میکردم .احساس میکنم عادت ویا روش صحیح مطالعه رو نمیدونم.کمکم کنید شما چطور میخونید
دوست عزیز، آرام باشید
این احساس ها نه فقط برای شما، بلکه برای همه داوطلبین بوجود میاید فقط مهم اینه که بتونید از این احساسها به خوبی گذر کنید
نداشتن سرعت گاهی به نحوه مطالعه برمیگرده و لزوماً نداشتن سرعت برابر با ضعف نیست
شما با سرمایه گذاری هوشمندانه روی دفترچه اول میتوانید آزادی عمل خوبی در انتخاب رشته بین نرم و هوش پیدا کنید
کلاً در دنیای سرگرم کننده امروز، درسخواندن در ابتدا کار کسل کننده ای به نظر میرسه اما مهم این هست که شما در این مواقع صبر کنید و برنامه خودتون را دنبال کنید چون این احساس مطمئناً هفته بعد یا ماه بعد دوباره سراغتون میاد و به این شکل نیست که یک تجویز بکنیم و تا آخر با شادابی تمام درس بخونید.
همچنان پافشاری کنید، میلی متر به میلی متر جلو برید، روزهای خوب نزدیکه و روزهای سخت نزدیکتر
(۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ب.ظ)کنکور۹۵ نوشته شده توسط: دوستان من چیکار کنم کند میخونم .و همیشه سرم تو کتابه ولی سرعت ندارم .وهمچنین هنو بین نرم افزار وهوش مصنوعی موندم کدوم انتخاب کنم .همش درحال فکر کردنم ... چه کنم .
امیدم کم شده .حوصله ام کم شده .گاهی اوقات از خوندن خسته میشم میگم برم دنبال تخصص .همش از این شاخه به اون شاخه میرم .نمی تونم یه کاری رو به پایان برسونم .ازم کارام خسته شدم.
هی نصفه ونیمه کارامو رها میکنم
درس خوندن برام سخت شده وهمیشه در مورد درس خوندم مشکل داشتم هیچ وقت باحس خوب درس نخوندم همیشه با ذهنم سخت برخورد میکردم .احساس میکنم عادت ویا روش صحیح مطالعه رو نمیدونم.کمکم کنید شما چطور میخونید
چند توصیه از نظر شخصیم(پس اجباری در کار نیست)، برای بهبود عملکردتون:
۱) شب ها سعی کنید هر چه زودتر بخوابید؛ ایده ال ترین حالت ممکن خوابیدن در ساعت ۲۲:۰۰ هست، اما اگر شما ساعت ۱ شب میخوابید؛ میتونید هر شب ۱۰ دقیقه زودتر بخوابید تا بعد چند هفته به ۲۲ برسید.
۲) ساعت ۶ صبح بیدار شوید، صبحانه بخورید، ساعت ۷ هم آماده خواندن دروس باشید؛ چون کنکور کامپیوتر همیشه صبح بوده.
۳) ساعت ۷؛ شروع کنید تمامی نکات دستنویس دروس امروزتان را مرور کنید(مثلا: اگر چهارشنبه قرار گسسته و منطقی و داده بخوانید، ساعت ۷ شروع کنید نکات دستنویس روزهای قبل این دروس را مرور کنید.)
۴) در هر روز ۳ درس / ۲ درس متفاوت بخوانید
۵) برنامه ریزی ۶ ماهه سپس تقسیم در هرماه و در نهایت تقسیم بر هفته و روز بکنید
۶) اگر در این هفته قرار هست که ۲فصل گسسته را بخوانید، ۱ فصل را شنبه بخوانید و ۱ فصل دیگر را چهرشنبه.(هدف هر درس را در روزهای فته پخش کنید)
۷)هدف های درسی خودتون را برای هر هفته بنویسید و سپس هر روز مقداری را انتخاب کنید و دوباره برای روز شنبه هدفهای درسی خودتون را بنویسید و در نهایت هر هدف را که نائل شدید، تیک بزنید و به سراغ هدف بعدی بروید
۸) یک دفتر ۴۰ برگ داشته باشید و هر شب قبل از خواب، کارهایی را که قرار است فردا انجام بدهید را لیست کنید؛ طوری که همه کارهایتان از جمله درسی و غیر درسی را دورنش بنویسید.(مثال: زمان بیداری، دروسی که باید خواند،بیرون رفتن، نماز و ...)
۹) افعال درون دفترچه روزانه تان همه باید گذشته باشد، یعنی اگر قرار است، ۳شنبه، ۱ فصل مدار منطقی بخوانید در دوشنبه شب درون دفترچه برای روز ۳شنبه بنویسید... نکات مدار منطقی را مرور
کردم
۱ فصل مدار منطقی
خواندم
۱۰) سعی کنید بعد از ساعت ۱۹:۳۰ شب، درسی را برای یادگیری اولیه شروع نکنید، بلکه بیشتر مرور دروس مثل: "زبان انگلیسی" شامل حفظ و مرور لغات و کلاً مرور کردن برگه های لایتنرتون شامل فرمولهای مهمی که در طول روز نوشتید را انجام بدید.
کلیاتی را گفتم، که سوالی داشته باشید و توانایی داشته باشم حتماً پاسخ میدم.