اون ساختمانه رو نگه دار واسه ترکوندن، عالیه، من هیچی بارم نیس به لطف هتل آزاد
پایگاه هم که اوکی هستی توی تخصصی می تونی ازش استفاده کنی
متوسط هارو هم سعی کن بیاری برسونی به خوبا، هوش فیلم های رهنمون رو ببین، زبان لغت کار کن با زبان تخصصی، گرامرها رو اکثرا بلدی از زمان دبیرستان چیزی نیست، مهندسی نرم هم پارسه بخون صد میزنی چیزی نداره،طراحی الگوریتم رو من توش ضعف دارم خودم دنبال راه کارم،گسسته هم منطق گذاره ها میاد، گراف هم میاد احتمالا، شمارش هم میاد، زیاد روش تکیه نکن چون قابل پیش بینی نیست اما فصول مهم مثل گراف و منطق گذاره هارو بخون
اما ضعیف ها، شبکه که یه پارسه اس یه کراس جفت رو مطالعه کن و تاکید بر حل مسئله فقط حل مسئله، نهایتش یه سوال غیر مسئله ای بدن اونم مربوط به بحث روتینگ و IP ها میشه، پس مسئله باید حل کنی
معماری فیلم های دکتر گودرزی رو از دانشگاه شریف ببین، سایت مکتب خونه
سیستم عامل هم وویس های کلاسی حقیقت رو گیر بیار، هم فاله هم تماشا، قشنگ درس میده وسط کلاساش هم خنده براست و حوصله ات سر نمیره، فصل های مهم سیستم عامل؛ الگوریتم های زمانبندی، مدیریت حافظه و حافظه مجازی اینا خیلی مهمه
همین دیگه
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: سلام دوستان
آموزش محور چجوریه ؟ به درد آینده و دکتری می خوره؟ هزینه زیاده؟
مثل خودگردانه؟
آموزش محور پایان نامه نداره و باید درس به جاش پاس کنید، بستگی داره از کجا بگیرید اگر از شریف و تهران و اینا باشه میشه روی دکتراش حساب کرد، هزینه اش رو میدونم که زیاده حالا دقیقش رو نمی دونم، چون به نظر من بالای یک و نیم زیاده حالا بقیه شاید بالاتر هم براشون زیاد نباشه، خود گردان رو برام یکی توضیح بده ممنون میشم