(۰۳ آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: (03 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ)mohsenyosefi نوشته شده توسط: (03 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۲۴ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: (03 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)saman01 نوشته شده توسط: سلام
این خدمت دوستان عزیز
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
انشاالله بشه یه تخفیف خوب از موسسات بگیریم. من قیمت ها رو میبینم چشمام سیاهی میره.
٨٩٠ هزار تومن خیلیه، پارسال ٥٠٠ و خورده ای بود، هیچ تفاوتی هم نسبت به پارسال نکرده مطمئنن، ارزش نداره حتی با ٥٠ درصد تخفیف
Sent from my iPad Air using Tapatalk
داداش دروغ زیادی و تخریب موسسات دیگه اینقدر خوب نیستا!!!
باشه فقط استاد شما و موسسات دیگه خوبن غیر مدرسان
پارسال که بچه ها ۵۰ درصد گرفتن امسالم مطمئن باش خیلیا دنبال همین ۵۰ درصد تخفیف هستن و اگه کسی مسئول گروه بشه برای تخفیف همه دعاش میکنن!
شما دیگه داری از حد و حدود خودت اونورتر میری، حواست هست؟ یکی از کسانی که پارسال با تخفیف ٥٠ درصد آزمون های مدرسان رو شرکت کرده خود من بودم، ٦ مرحله حضوری و هشت مرحله اینترنتی ! دفترچه های آزمون های حضوری رو هم میتونم به عنوان مدرک برات اسکن کنم و بفرستم
به عنوان کسی که آزمون هارو داده میگم سوالات استاندارد نیستن، مدیریت از منبعی غیر از رابینز طرح میشد همیشه، سوالات درجه سختی و آسونی رو رعایت نمیکردن
اکثرا سوالات خیلی دشوار رو میشد زد اما سوالات آسون رو نه
کسانی که پک مدرسان رو داشتن به نسبت بقیه رتبه های آزمونیشون بهتر میشد چرا که سوالات از کتاب های خود مدرسان بود
این حرفا رو من یکی فقط نمیزنم کسان دیگه ای هم هستن که تایید می کنند
شما بهتره به درس و مشقت بچسبی و سعی در شیطنت نداشته باشی
Sent from my iPad Air using Tapatalk
داداش دیگه میگم اشتباه آزمون میرفتی
مدرسان بیچاره ۸ تا آزمون داشت که بعد کنکور کردش ۱۰ تا حضوری! ۸ تا هم اینترنتی!
اونجایی که میرفتی آزمون جای دیگه بوده اطلاعاتم غلط دادن بهت که بیای اینجا برای ما بنویسی و سند رو کنی
فعلا که شیطنت های شما بیشتر شده که هرجای سایتو نگاه میکنی ادوارد در حال معرفی اساتید دوست و آشنا و موسسات مورد علاقشه
چه به موضوع ربط داشته باشه چه نداشته باشه!
ولمون کن دیگه بسه بشین امسال بخون به جای حاشیه شاید قبول شدی امسال پارسالم احتمالا درگیر همین مسائل بودی و از زمین و زمان بد میگی الان!
بقیه هم خودشون میدونن چه خبره شما براشون اظهار نظر نکن لطفا
مهمترین فاکتور درس خوندنه تو برنامت بزارش