(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: (28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط: (27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۲ ب.ظ)h0lms نوشته شده توسط: تربیت دبیر جهت اطلاع خوابگاه ندارد
چه عجیب
زمانی که من دانشجو بودم اصلا مشکل خوابگاه نداشت بچه های ساکن اطراف تهرانم خوایگاه میگرفتن!!
کل خوابگاه هاش منهل شدن!!!
بعضی از دانشگاه ها میگن خوابگاه ندارن که تقاضای بچه های شهرای دیگه کمتر بشه. در واقع چون محدودیت خوابگاه دارن این کارو میکنن.
دانشگاه شهید بهشتی هم یادمه چند سال پیش همین شرایط رو گفته بود ولی خوابگاه داده بود!
میشه یه کم راجع به رجائی بگید؟ جو دانشگاه چطوره؟ اگه شما بخواید بین اصفهان و رجائی انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کنید؟
درسته احتمالا دلیلش همینه
راستیش من کارشناسی بودم و جدیدا هییت علمیاشو زیاد کرده
اساتید فعال تر شدن از وقتی ارشد گرفته
از بچه های ارشدیمون پرسیدم گفتن در کل بستگی داره ارشد رو واسه چی میخواین و از چه دانشگاهی دارین میاین قطعا واسه شما که صنعتی بودین شاید چندان رجایی خوب نباشه!
اگه قصدتون اپلای هست خوب رجایی خیلی تو این جو نیستن بچه هاش نه اینکه نرفته باشن چرا موفق هم بودن ولی کم بوده و همت خودشون بیشتر
!! اگه شهرتون شاغل هستین خب رجایی شاید اصلا گزینه مناسب نباشه یا محل زندگیتون خیلی دور باشه به تهران ، تهرانم شرکت ها اکثرا رجایی رو نمیشناسن و کلا دانشگاه مطرحی نیست
از طرفی البته استادایی هم دارن که خیلی پیگیر کارتون باشن هرهفته از شما گزارش بخوان و مقاله و این داستان ها و واقعا شما رو به سمت جلو تو پایان نامه ببرن
به خودتون و استادی که انتخاب میکنین بستگی داره
در کل ۱۴ هییت علمی داره گویا اکثرا جوون هستن
میدونم ۵و۶ نفرش هوش کار میکنن
زمینه های کاریشون
neuro science
pattern recognition
image proccessing
بیشتر ازین از استادا اطلاع ندارم
امروز رفتم دانشگاه اطلاعات به دست اوردم همینجا میزارم