(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ق.ظ)mahyamk نوشته شده توسط: ببخشید شما صنعتی اصفهان و شیراز رو در حد خوارزمی میبینین؟
کسی که خوارزمی بهش نزدیک تره بهتره شهر دیگه نره ؟
از دید من صنعتی اصفهان و شیراز بالاتر از خوارزمیه اما خب تهران (کرج) بودن میتونه خودش امتیاز باشه (میتونه تهدید هم باشه). انتخاب بین اینها بنظرم بستگی به شرایط خصوصی هر فرد داره. این ها اونقدرا هم با هم فرق ندارن که بگید اگر این نشد و اون بشه دیگه چی میشه!! بنظرم اول شرایط خاص فرد و بعد محیط دانشگاه هست که مهمه.
دقت کنید مسافت فقط یه ملاک هست و کلی ملاک دیگه هم هست که مهمه. منتهی این ملاک بنظرم اهمیتش زیاده.
با احترام به نظر masud، من خودم هوش خوارزمی خوندم، از تمام یونی های اصفهان و صنعتی اصفهان و فردوسی و شیراز خبر دارم ( تبریز رو نمی دونم)، فقط یه چیز رو دقیقا بدونید"فقط و فقط به خودتون بستگی داره"
اگر دنبال کار کردنی، خب خوارزمی تهران بهتر از بقیست، چون گروه کامپیوتر و برق الان کلا تهرانن و دیگه کرج نیستن.
و اگر میخوای فقط بشینی درس بخونی، یونی مهم نیس، چون همه این یونهایی که بالا خودتون گفتید، قطع به یقین استاد خوب داره، و شما به خودتون بستگی داره که بتونید اینقد خوب کار کنید که رزومه خوبی بدست بیارید.
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۳ ب.ظ)sara9172 نوشته شده توسط: سلام.دوستان ببخشید اینجا میگم ولی میخام بدونم کسی هست که دانشگاه بندرعباس یا کردستان درس خونده باشه میخام بدونم این دانشگاه ها چطورین تو کامپیوتر وارشد.ممنون میشم راهنماییم کنید.
والا آب و هوا رو در نظر بگیرید، بندرعباس همش گرمه و بعدشم اینکه هوش کردستان یک یا دوسال با سابقه تر از بندرعباسه، اطلاعات زیادتری ندارم.
به نظرم کردستان بهتره.