(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: (09 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: دوستان چه گرایشی شرکت کردین؟
من هم سعی میکنم معماری بخشهای مهمتر رو بخوانم ولی هدف اصلیم گرایش ۱ و ۴ هستش.
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: چون کتاب مدیریت پارسه رو می خواستم، آی تی شرکت کردم. اما معماری هم می خونم . هر چهار گرایش رو شرکت می کنم.
البته جالبه بگم که رتبه ۱ کنکور ۸۹ معماری رو سفید زده بود. ولی تو هر ۴ گرایش رتبه یک شده بود.
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: درسته .من خودم پرسمن می خونم .
ناظمی تقریبا هم حجم پرسمنه . پس پرسمن بخونیم بهتره . البته متن پرسمن یه کم سنگینه، یعنی ترجمه ش سنگینه!
بله
به ویژه از فصل ۲ ترجمه یکم مشکلدار میشه. به هر حال چارهای نیست دیگه باید ساخت با این SE
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: ظرفیت و رتبه قبولی دانشگاهها در دو رشته IT and Computer
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تا جایی که من اطلاع دارم ظرفیت پذیرش امسال ۱۰۲۴ نفر بوده. امسال هم انشالله بیشتر میشه.
یکی از دوستان هم حدود رتبهی ۷۰۰ شده بود ولی شبانه دانشگاه تهران IT قبول شده. حالا نمیدونم چطوری این اتفاق افتاده...
دوستان عزیز من مدیریت رو از پارسه ۲ سال پیش میخوانم. کل سرفصلهایی که تو آزمون ۲۵٪ هست توی اون هم هستش...
البته مدیریت عمومی٬ مدیریت رفتار سازمانی٬ مدیریت استراتژیک٬ مدیریت کنترل پروژه رو قبلاً پاس کردم.
به نظرتون مشکلی نیستش؟
نه؛من شنیدم مدیریت قبلیه خیلی بهتر از این جدیده هستش
این کتاب جدید ۲ جلدیه و ۹۰۰ صفحه است
کتاب مدیریت پوران پژوهش هم خوبه من هنوز مدیریت نخوندم اما احتمالا از پوران بخونم
به نظرتون نسبت به کتاب پارسه چطوره؟