(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: دوره ارشد فقط فقط فقط استاد راهنما بعدش چیزی که تو بخش کامپیوتر اون دانشکده هست جوش اون سرنوشت ساز هست.
ای دانشگاه من فلان هست و بهمان هست ولی استاد راهنمای تو یک فرد بی شعوری باشه که حتی بهت نیم ساعت وقت نده براش مقاله ببری نشون میده چقدر سرت کلاه رفته.
وقتی نتونی اعتراض بکنی چون جو بخش دانشکده خراب باشه. وقتی استاد راهنما شغل دوم و سوم وان ام داشته باشه می فهمی عنوان دانشگاه و گوگل اسکولار و رزومه استاد راهنما و اساتید بخش همش باد هوا هست.
به شخصه خود من یک فرد تازه دکتری گرفته علاقمند به پژوهش رو به فردی که ۱۰ سال هست باسابقه و نام اشنا نام نیک داره ترجیح میدم.
همین نام نیکش هم نمی خوام دیگه
فقط یکی باشه اونم دنبال اینده کشف نشدش باشه کسی که ۱۰ سال پژوهش کرده الان فکر پول دراوردن هست نه ...
در مقطع ارشد بنظرم مهمترین چیز جو حاکم بین ورودی های خودتون و سال بالایی ها هست. البته استاد راهنما خیلی مهمه اما بنظرم جو مهمتره. مثلا من استاد راهنمام خیلی بهم کمک نکرد اما من خودم با بهترین فردی که تو حوزه پایان نامه ام کار میکرد از طریق ایمیل در ارتباط بودم و کلی کمک ازشون گرفتم حتی بیش از استاد راهنماهایی که تو هر دانشگاه میشه پیدا کرد. آخر سر هم با هم یه مقاله دادیم که البته هنوز در حال داوری هست. واقعیت این هست که تعداد اساتیدی که به فکر دانشجو باشن خیلی کمه و دانشجو خودش باید به فکر باشه!!
هدفم از این تجربه این بود که بگم اگر دانشجویان جایی با مشکل برخورد کردن نا امید نشن و بدونن که راه های جانبی زیادی برای حل مسئله وجود داره.
در خصوص علم و صنعت یا بهشتی، من هیچ یک نبودم اما با دوستان که حرف زدم حس کردم بهشتی جو بهتری داره و برای همین من خودم اگه بودم بهشتی رو انتخاب میکنم.