(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ب.ظ)xathura نوشته شده توسط: به هرحال از قدیم گفتند: به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
در ضمن اینجا بحث مقایسه دانشگاه علم و صنعت و شهید بهشتی است، نمیدونم دوستان شریفی کلا چه مشکلی با دکتر ناوی دارند.
خیر، اعتبار یک استاد رو با تعداد مقالات خوبش میسنجند نه تعداد مقالاتش. مقاله در ژورنالی که هنوز به مرحلهی impact factor نرسیده، از اعتبار یک استاد کم میکنه. خیلی از اساتید درست حسابی اجازه نمیدهند اسمشون حتی در ژورنالهای elsevier بیفته (به جز یک یا دو ژورنالش) چه به اینکه برن سمت ژورنالایی که ظرف یکی دو ماه اخیر به وجود آمده (در نتیجه هنوز در مرحلهی garbage in garbage out) هستند یا فیلدی کار کنند که ۱۰ سال پیش اومد و ۴ سال بعدش منسوخ شد.
حتی اگه مقالات ایشون در بهترین IEEE Transactionها هم چاپ شده باشه، کسی که نیم ساعت برای یک دانشجوی ارشدش وقت نمیذاره چه فایدهای داره؟ کار به جایی میرسه که ناظر جلسه (که اصلاً نباید در داوی پایاننامه دخالت کنه) هم به کیفیت کار اعتراض میکنه. یا مثلاً کار به جایی میرسه که داور به دانشجو میگه شما هندونه رو به درخت گلابی پیوند دادید.
مشکلی با دکتر ناوی نداریم ما، شما بزرگش کردید، من هم گفتم اونطور نیست. حرف شریفیها نیست و اتفاقاً من از طریق ذکر خیر کسانی که از شهید بهشتی وارد شریف شدند با مسلک ایشون آشنا شدم. من صد در صد کارکردن با معیری رو به ناوی ترجیح میدم و کار کردن با کسی مثل فاضلی در علم و صنعت رو به هر دو.
این تاپیک راجع به نرمافزار هست بله، ولی پست شما راجع به کیوان ناوی رو صدها نفر دیدند که همین یک پست میتونه براشون گرون تموم بشه.