(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ب.ظ)saberz نوشته شده توسط: دورود بر همه
تا چند روز دیگه کارنامه های اولیه میاد که بعدش الزاما انتخاب رشته باید انجام بدیم
شاید خیلیا مثل من دوست داشته باشن بدونن رتبه بندی دانشگاه ها در رشته ای خاص چجوریه
بنده خواهشی دارم از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند در این تاپیک بیان کنند
در رشته ی هوش مصنوعی کدوم دانشگاه های سطح کشور برتر (۱۰ دانشگاه برتر) هستند؟
در رشته ی نرم افزار کدوم دانشگاه های سطح کشور برتر (۱۰ دانشگاه برتر) هستند؟
آیا در این زمینه منبعی وجود دارد که بشه بهش مراجعه کرد؟
نمیشه به صورت یک دو سه گفت. مثلاً فکر کنم شریف کسی که رباتیک کار کنه نداره، یا مثلاً نرمافزارش سیستم عامل کار نداره (جلیلی بود که اونم ظاهراً جدیداً کار نمیکنه اگه اشتباه نکنم). پس کسی که در سیستم عامل یا رباتیک سررشته داشته باشه عملاً شریف به دردش نمیخوره.
توو دانشگاههای شهرستان مثلاً صنعتی اصفهان توو معماری خوب هست، نمیدونم شیراز اصلا معماری داره یا نه اما اینجا دیگه رنک دانشگاه به درد نمیخوره و شما باید دنبال استادی باشید که دلسوز باشه و بهتون کمک کنه (اگه قصد دکتری دارید). اگه نمیخواید دکتری بخونید هم مدرک صنعتی اصفهان با شیراز یا تبریز هیچ فرقی برای ورود به صنعت نداره و تخصصتون عامل اول هست.
یه فاکتور دیگه که خیلیها نادیده میگیرند و شاید هم اصلا به دردشون نخوره، دانشجوهای کارشناسی هست. من وقتی قرار باشه استادم کسی رو بهم assign کنه که کار کنیم، صد در صد میگم از بچههای کارشناسی شریف باشه نه ارشدها. به همین جهت من دانشجوهای صنعتی اصفهان رو فعالتر دیدم، یا در واقع اینطور بگم که صنعتی اصفهان تعداد دانشجوهای کارشناسی فعال بیشتری داره که اگر کسی اینکاره باشه میتونه ازشون کار بکشه.
برای معماری اگر تاپیک مناسبی رو کسی معرفی کنه، به دور از تعصبات و کلکلهای پارسال پیارسال، توضیح مفصل خواهم داد.