(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Flora نوشته شده توسط: دوستان دیگه نظری ندارن؟
در کل بهتره بعد از اومدن رتبه ها اینا گفته بشه ولی من اگه خدایی نکرده بمونم واسه سال بعد قطعاََ یه سری اشتباهات رو تکرار نمیکنم.
میگن کنکور و کتابای کنکوری کافی هست، منتهی اگه وقت دارید بشینید برای دروس اصلی کتابای مرجع بخونید. بلد بودن درس خیلی بهتر و مفید تر از بلد بودن یه سری چیزایی هست که توی کتابای کنکوری گفته شده.
مثلاََ من هیچ وقت با کتاب معماری پوران ارتباط برقرار نکردم. چون دفعه ی اول که آدم پایه نداره نمیتونه اون رو بخونه. حفظ مگه این که کنه.
زبان: سایت ممرایز ثبت نام کنید. اول ۵۰۴ بعد ۱۱۰۰ و ۴۰۰ لغت تافل. تست سالای گذشته. (من وقت نکردم خیلی از سوالات رو بخونم با این حال ۵۰-۶۰ میزنم توی کامپیوتر و آی تی ۷۱) میشه از پسش بر اومد.
ریاضی:
ریاضی مهندسی: که حذف کرده بودم :| نمی دونم.
آمار: پارسه کتاب خوبی هست، مدرسان هم خیلی خوبه و حجمش خیلی کمتر از پارسه هست.
گسسته: کتاب دکتر قلی زاده انتشارات شریف که البته همه ی مباحث رو پوشش نمیده، ولی امکان نداره اگه همه ی سوالات یک موضوع رو حل کنید و کامل بخونید نتونید توی کنکور بزنیدش، جزوه و وویس دکتر یوسفی و پوران، دکتر اجلالی هم باید فوق العاده باشن، متاسفانه من کلاسشون رو نرفتم.
محاسبات: میگن پوران. منم خوندم البته نه کامل، ولی خب انقدر وقت کم آوردم نتونستم حتی نگاه کنم.
ساختمان داده: اگه براتون مقدور هست کلاس استاد طورانی رو ثبت نام کنید. اگه از کلاسشون خوب استفاده کنید سوالات کنکور براتون راحت خواهد بود. امیدوارم کتابشون زودتر بیاد. جزوه و وویس دکتر یوسفی که توی مانشت هست هم خوبه. بعد که مسلط شدید تستای ۶۰۰ مساله خیلی عالیه. میگن سی ال آر اس هم بخونید. من زیاد نخوندم.
نظریه اگه براتون مقدوره کلاس دکتر کارگهی رو ثبت نام کنید. وویس و جزوه شون توی مانشت هست. بی نظیره. سوالات مهم لینز رو مشخص میکنند، اون ها رو حل کنید. اگه وقت دارید بقیه ی سوالات لینز رو هم حل کنید.
مدار منطقی: تصور غالب اینه که پوران کافیه، ولی به نظرم پوران پاسخگوی ۸۰-۱۰۰ درصدی هست، کتاب دکتر اجلالی حجمش زیاده ولی بسیار روون هست، یکی از قشنگ ترین کتابایی بود که دیدم. بعدش میتونید پوران رو بخونید.
سیستم عامل: اظهار نظر نکنم بهتره
میگن پارسه خوبه.
معماری: فیلم های دکتر گودرزی و کلاس دکتر اجلالی + تست فراوان، من نزدم زیاد تست.
تخصصی نرم افزار:
کامپایلر: پوران کتاب خوبیه.
زبان های برنامه نویسی: دوستان گفته بودن توی یه تاپیک که باید مرجع خوند. یه کتابی مثل پوران فرار هست و حجیم. همون مرجع بخونید بهتره. وویس دکتر نوراله بعد از ۷-۸ سال باز خوبه در حد یکی دو سوال.
پایگاه داده: جزوه ی دکتر کیوان پور، کتابشون برای کنکور کافیه.
طراحی الگوریتم: پوران+۶۰۰مساله+سی ال آر اس+جزوه و وویس دکتر یوسفی
سعی کنید
تست زیاد بزنید و تست زماندار هم بزنید. من اگه وقت کم نمیاوردم خیلییی بهتر میزدم. حداقل دو تا سوال ریاضی و ۳-۴ تا زبان و ۱-۲ تا مشترک رو از دست دادم....