(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط: سلام دوستان
راستش من چند ساله که فارغ التحصیل شدم و امسال می خوام آزمون ارشد بدم (IT) و تازه شروع کردم به خوندن، فقط از چند تا درسا یه کمی خوندم و خیلی کند پیش می رم! نمی دونم چکار کنم، امیدم کم شده نمی دونم میشه همه درسا رو بخونم !؟ و آیا برای امنیت اطلاعات یا شبکه قبول می شم؟ چکار کنم ؟ به نظر شما الان دیره واسه خوندن ؟ چه روشی پیش بگیرم تا موفق بشم ؟
پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم
این رو مطمئن باش که هیچ وقت دیر نیست. شما فقط باید تلاشتون رو بیشتر کنید. اصلا هم ربطی نداره که یه مدت از درس دور بودید یا نه... خیلیها هستند که با وجود اینکه تازه فارغ التحصیل شدند چیز زیادی از دروس یادشون نیست... پس از این لحاظ نگران نباشید. با یه برنامه ریزی درسی مناسب میتونید جلو برید.
چیزی که مهمه اینه که تا اونجایی که میتونید خوب بخوانید و سر کنکور همون چیزهایی رو که خواندید رو خوب جواب بدید...
روشی هم که میخواهید پیش بگیرید باز به خودتون ربط داره اینکه با چه روشی میتونید خوب و مطمئن پیش برید...
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ق.ظ)MDP نوشته شده توسط: سلام.
منم از هفته پیش شروع کردم به مطالعه، هنوز دو واحد عمومی دارم.طبق بررسی هایی که کردم امیدی به ارشد سراسری برای امسالم نیست.چون من گرایش نرم افزار رو میخوام که فقط ۱۱۰ نفر میگیره.از اونجایی هم که من علوم کامپیوتر بودم باید چند تا درس رو بخونم که زمان گیره.ولی برنامه ریزی خیلی دقیقی برای آزاد دارم.
بسیار امید وارم که قبول بشم و با انگیزه بالا دارم درس میخونم
امید وارم همه بتونن رشته مرود نظرشون قبول شن.
اولا درست نیست که از همین حالا این طور حرف بزنید و بگید وقت نمیکنم و غیره... دو واحد عمومی که چیزی نیست.
ثانیا اینکه نرم افزار ۱۱۰ نفر میخواد به این معنی نیست که فقط ۱۱۰ یا ۱۵۰ نفر اول دانشگاه قبول میشن... تا رتبهی ۴۰۰ هم نرم افزار قبول شدند... پس از این لحاظ خیلی امیدوار باش...
در ضمن بچه های علوم کامپیوتری انگیزهی بالاشون همیشه باعث شده که بهترین دانشگاهها در رشته های گروه مهندسی کامپیوتر قبول بشن... علوم کامپیوتریا امتیازی که دارن اینه که ریاضی و درس هایی مثل نظریه رو عالی جواب میدن.